evettt modları görelim.Anadolu yakası lütfennnn
Yazdırılabilir Görünüm
evettt modları görelim.Anadolu yakası lütfennnn
:(cuma gecesi çalışacaklar için haftasonu bir telafi organizasyonu yapsak bir türlü tanışamadık
Bu hafta Cuma (16 Mayıs, yarın akşam) Anadoluhisarı öğretmenevinde buluşuyoruz....
MEkanın açık bölümündeyiz. Fiyatlar inanılmaz uygun. Aç olanlar için fastfood ar, her türlü içecek uygun fiyata mevcut.
Ortamdan ayrılınca Admin bizi Bylerbeyindeki kokoreççiye de götürür. Siz hiç güveçte kokoreç yediniz mi bakiim... YEmediyseniz kaçırmayın....
Tarif, 2. köprü çıkışından Anadoluhisarı'na sapıyor ve sahile iniyorsunuz, sağa dönüp 500 mt kadar ileride solda. Kolay bir yerde.
Ben 21:00 gibi gelebileceğim...
BEykozlu kardeşim evsahibi sayılacağı için mekana erken gelip yer durumunu ayarlar.
Gideceğimiz mekan boğaza sıfırdır ve manzarası müthiştir. Demedi demeyin...
HAydi, elleri görelimmmmm....
1-Carvalho
2-Beykozlu
3-
4-
5-
6-
7
8-
9-
10-
.
.
.
.
1-Carvalho
2-Beykozlu
3-BULL
4-
ya selcuk kardeşim cok gelmek isterdim ama bız cumadan karamursele dogru yolacıkıyoruz 3-4 gun orda kalıcaz kardeşim bidahaki haftaya söz ama
bu ne laa kimse yokmu???
bu arada avatarın altına isimler gelmiş çokta güzel olmuş
takımlar ne zaman gelecek???
Hakkaten gelen yok... NEden diye sormadan edemeyeceğim... Açık hava, Boğaza sıfır mekan, sudan ucuz menü, hftalardır buluşmuyoruz, katılım yok...
Fark etmez Bülentim, belki mekandan sıkılınca bi pilardocu bulur rövanş yaparız... NE zamandır yapmıyoruz.
Ama güveçte koko olayına gireceğiz, şimdiden ağzım sulandı nım nım nımmm
Öyle diyorsun da Bülentcim, sitede şu an 27 kişi çevrimiçi, gün içinde bu sayı daha fazla. Bu da şu demek oluyor ki yarın maksimum 5 kişi oluruz.
Kimseyi de kolundan tutup getirecek halimiz yok tabii ama haftalık buluşma tertip ediliyor katılımcı 3, yazık, üzücü...