vala okan abi bende bunun heycanındayım hadi samsunda senle tanıstık diğer arkadaslarla abilerle falan tanısmadım sırf tanısmak gezmek görmek için gelmeye niyetlendim inş orda olacam zaten sıkıldım sinopta her gun aynı şeyler :)
Yazdırılabilir Görünüm
vala okan abi bende bunun heycanındayım hadi samsunda senle tanıstık diğer arkadaslarla abilerle falan tanısmadım sırf tanısmak gezmek görmek için gelmeye niyetlendim inş orda olacam zaten sıkıldım sinopta her gun aynı şeyler :)
ben sepetli motürle gelebilirmiyimmmmmmmmm :P :P :P :P :P :P :P :P :P sepetli motüre garaj gösterirlermi acep :P :P :P :P :P
Garaja gerek yok komtanım çadırları çevresine kurar sabaha kadarda nöbet yazarız!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Tosya Dipsizgöl e Ankara dan çıkartma yapacağız anlaşılan. Motorlar arabalar ile 28 Temmuz öğlene doğru ordayız inşallah bir aksilik çıkmazsa.
Bir aksilik olmazsa bizde sizi bekliyor olacağız Mehmet Abicim
giriş ücretimiz ödenecek.
teknik servis desteğimiz olacak.
Hazır sarıkayalar yakalanmışken tartaklanacak
yol yapılacak.
müzik dinlenecek,
mangal yapılacak,
rakı içilecek,
göle girilecek ( dipsiz gölün suyu mütiş güzeldir),
çadır kurulacak,
hoş sohbetler edilecek,
yeni yerler keşfedilecek,
güzel bir haftasonu geçirilip geri dönülecek.
olay bu kadar açık. yaz kısa olur istanbulda unutmayın çok ararız bu günleri. alternatif haftasonu tatilleri bunlar haydi açın gazı.
üzmeyin mehmet kardeşi E L L E R İ G Ö R E L İ M M M M M M M ........
1. Motojunior Mehmet (+1)
2. Motojunior Burhan Usta
3. Sarıkayalar
4. Admin + Firstlady
5. Doğan
6. Rızahoşgör (+1)
7. Yeniköylü (+1)
8.Müslüm Baba (+1)
9. İlkerkoparal ( +1)
10. Okan (+1)
11. Okanın tayfası (+5)
12. ToMCaT
13. Aksu (+1)
14. Aslanburclu
15. Sihirli_eller
16. İnci
17. vecdi.yalın
18. Ros
19. carvalho (+5)
20.gecee
21. Tayfun
22. İakyürek
23. AHD
24.
25.
AHAN YİNE SÖLLÜYOM .....BU LİSTEDE İSMİ OLANLAR GELMESİN VALLA KENDİMİ DİPSİZ GÖLDE BOĞACAM BAHHH ONA GÖRE.... :P :P :P :P
TOSYA GEZİSİNE İSTANBULDAN KATILACAK OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE; GEÇEN HAFTAKİ HAFTALIK OLAĞAN TOPLANTIMIZDA ALMIŞ OLDUĞUMUZ KARARLA BİR GURUP ARKADAŞ CUMA GECESİNDEN YOLA ÇIKMAYA KARAR VERDİK. AMAÇ GECE YOLCULUĞU DENEYİMİNDE BULUNMAK, GÜNDÜZ UZUN YOLCULUĞUMUZDA GÜNEŞE MARUZ KALMAMAK, FESTİVAL ALANINDA KENDİMİZE DAHA FAZLA ZAMAN AYIRABİLMEK ADINA CUMA AKŞAMI SAAT 20,30 DA KOZYATAĞI CARFOUR ÖNÜNDE BULUŞARAK 21,00 DA HAREKET EDECEĞİZ. TAHMİNİ OLARAK 8 SAAT YOLCULUKTAN SONRA GÜNÜN İLK IŞIKLARINDA SAAT SABAH 05,00 GİBİ TOSYADA OLMAYI PLANLIYORUZ. GRUPLA BERABER GECE SÜRÜŞÜNE KATILMAK İSTEYENLER ÖNCELİKLE DİNLENMİŞ VE DİNÇ BİR VÜCUTLA AĞIR AKŞAM YEMEĞİ YEMEDEN BİR ÖNCEKİ GÜN UYKUSUNU İYİ ALMIŞ OLARAK GRUBA KATILABİLİRLER. GECE YOLCULUĞU FAZLASIYLA ZORLU OLDUĞUNDAN OLDUKÇA DİNÇ VE DİKKATLİ OLMALIYIZ. MÜMKÜN OLDUĞUNCA HERKEZİN İNTERCOM SİSTEMİ TEMİN ETMESİ ÖNEMLE RİCA OLUNUR. GECE SÜRÜŞÜNE KATILACAK OLAN KİŞİLER
1. Aidikurt (+1)
2. Yeniköylü (+1)
3. ilkerkoparal
4. Motojunior Burhan usta
5.
6.
7.
8.
9.
10.
lazım olur benim motoru gönderiimmm.. en önden gider yolu açar gece.... :lol:
http://upload9.postimage.org/301357/...LARIG_ND_Z.jpg