Ne kirli cikidir oo:)Kadikoy adliyesinden selamlar
Yazdırılabilir Görünüm
Zeki adamin hali baska oluyor arkadas,adliye demeden gizli tehditleri anliyor:)Fazerin hayirli haberini nezaman veriyorsun bize
foruma youtube yada vari tarzı sitelerden neden video paylaşımı yapılamıyor? yada yapılıyorda benmi beceremiyorum?
:p:p yav facebook'ta youtube videosu paylaştığında orada videonun penceresi oluyo, play'e bastığında orada youtube açılmadan face ekranında video oynamaya başlıyo ya. Forumda da o şekilde video penceresi halinde mi paylaşılabilmesini istiyosun.
Umarım açıklayıcı olmuştur :mrgreen:
Atari tufeginin kuslari nasil oldurdugunu cozen varsa bana da bir anlatsin:cheesy:
evet cihanım aynen öyle .hatta fizy den d şarkı paylaşabişsek ne güzel olur buralar ışıl ışıl,cingan karhanesi gibi:p
Tüfeğin açıklamasını Celil abiden istiyorum :p Video ve mpeg player için de BBcode eklenmesi lazım. Onu da aidikurt yapması lazım. Video BBcode diye bi eklenti modül ekliycek yönetim panelinden. iki dk'lık işi var..
Celil abi ördekler nasıl vuruluyooo.. :p
Aramızda bi özelin lafı mı olur biz bizeyiz şurada :mrgreen:
Kacak ordek kesimi:)
Aklın fikrin orada arkadaş yaa adliyede de insanın aklına bunlar nasıl geliyosa :? :p
MOTORUM SATILDI :(:(:( :cry::cry::cry::cry:
:cry::cry::cry::cry::cry: 1 ay bekle. 3-4 gün kala gitsin. hem de 15'e almak için para toparlamaya uğraşırken 14,5'e gitsin. :(:( şimdi git 15'i hem bir model altına hem de bir kasa altına ver eski fazer'a yani :(
:( Ama yaa... Salih abi döv onları :(
cihan sen gel şöyle
şimdi söyleyin lem ne gidinuz çocuğun üstüne
cihan fazer alırken askında bizlere şu mesajı veriyor
' 2,3 regale bineceğime tek yamahaya binerim'
birde kimin kirli çıkı olduğu yönünde karar verememişsiniz
ben tüm verilerle açıklayım kimin çıkı olduğunu isterseniz
celil ??
cihan??
:p:p:p
Yok öyle bişey demedim. Ben regal'imden oğluşumdan gayet memnundum mutluydum onunla. şimdi olsa yine keyifle memnuniyetle binerim.
Salih abi de hızır gibi maşallah :cheesy:
Kirli çıkı meselesi nedir yahu :mrgreen: kredi kartına taksitle motor alacaz neresi çıkı :p
Ben de sende bı cıkılık sezıyorum Cıhan abı. :mrgreen: Fazer yanı!
Beyler bı de herkesın numarası sılındı. Numaralarınızı ozelden atarsanız sevınırım. Facebooktan da olur. 8)
Fazer'la çıkılığın ne alakası var olm :mrgreen:
GÜNAYDINNNN Raptor Rıders Ailesi nazar
Günaydınlar.. G3'ler hazır mı...:x
ne yani gitmiyoz mu savaşa :(
Gunaydin dostlar,cumartesi ortakoyde kahvalti sonra toplu hareketle suriyeye giriyoruz:)
Saka bir yana,bu gidisat devam ederse pek cok baba ocagina ates dusecek,ins yanlis kararlar alinmadan ulkemiz bu karisiklktan siyrilir
http://www.youtube.com/watch?v=6mnN-gbKmvE
http://www.youtube.com/watch?v=zPDO_...feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=le7xjf7txmE
Günaydın şanlı Türk Askerleri :cheesy: Yinede şahlanıyor aman moderatörün yandım da spyderı.:mrgreen: Demir atla gireriz Suriye'ye nazar:x:evil:
Forum resmen öğle tatiline giriyor arkadaş... :mrgreen:
Karnı doydu :mrgreen:
çok şükür karnımızda doydu şimdi şekerleme zamanı
ama iş kitlediler yoğun çalışma var :mrgreen: