geldim ya iftar yemeğine :mrgreen::mrgreen:
şaka bir yana bu yıl aranızda olamadım ama seneye hep beraberiz İnşaallah:cheesy:
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Günde ortalama 2,5 saat trafik X 300 çıkış günü =750 saat
750 saat / 24 = 31 gün. Yani her yılın geceli gündüzlü 1 ayı trafikte geçiyor. Geceyi saymazsan 12 ye böl 2 ay eder.
Benzini var, bakımı var ve stresi ömür kısaltıyor
Alt tarafı bir noktadan diğerine gidiyorsun
Ulan bisikletle gitsem 15dk erken gideceğim..
Birileri ışınlama makinesi icat ederse çok dua alacak :mrgreen:
Belediyenin toplu ışınlama araçları çıkacak, akbili basacaksın hoop :mrgreen:
Ceviz bile ayıklarken kullanacaksın, hoop cevizin içini kabuğun dışına :mrgreen:
Hayali bile ne güzel :roll:
Gerçeklere dönelim:lol::mrgreen:, birazdan çıkacağım, herkese kolay gelsin, Allah sabır versin8) :mrgreen:
Amin Salih'çiğim
Yalnız biz Türkler o ışınlama makinasını da iyi ederiz gibime geliyor .Metrobüse binme şeklinde davranışlar gösterdiğimizde olacakları düşünemiyoooom maazallah...
"Anaaaaa bu kol kimin ya laaa.....haasssss küçülmüş ya la buuuuu":mrgreen::mrgreen::p:p
Salih, öğrencilerinle buluştuğunda çimenleri, kuşları börtü böceği şu beklediğin 4 ayı düşün.
Yoksa bu şekilde durum fena :|
Abi inşallah o makinayıda Çinliler icat etmez..Bo...nu çıkardılar vallahi.Herşeyi onlar buluyo,Bİrde Çin malı ışınlama makinasıyla Beşiktaş'a gidecekken kendini Tibet yaylalarında bulabilirsin..
Yine bir Celil gününden günaydınlar, hayırlı cumalar efenim :sleep:
Günaydın, hayırlı Celilgünlü Cumalar herkese
Salih abim, sana giderdi bea:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...42704080/detay
Hafta sonu geldi nihayet.
Oooo motor muhabbetine girilmiş.
Cihan niye adamın ayarlarını ellersin ki.:evil:
Bırak Suzuki'siyle mutlu mesut yaşasın.Ne gereği var yenisine.Hem yeninin sonu yok ki......
Günaydınlar Dostlar :cheesy:nazar
Güzel bir CUMA gününden herkese selamlar
Günaydınlar Herkese cuma günü gelmiş misss gibi güneş açmış nazar8)
ama ben yine grip oldum :x
Geşmiş olsun abi,Gripamol diye bi ilaç var 3 tane çak tamamdır,
Bende de sinüs akıntısı oluştu son gezide bronşlara indi ve geçmek bilmiyorum.10 kasım törenine gelemiycem bu gidişle..
Günaydın ailem.. Nassınz inşallah :happy:
Günaydın gençlik! Pazartesi mi bugün? :p :p
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ HERKESE İYİ HAFTALARRRR nazar8)
Cihan o güzel test yazını burda görmek isteriz :)
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:
Günaydınlar Raptorriders ailesi, bugun cuma olas da hayırlı cumalar yazsak ne iyi, ne güzel olurdu:p
Kırmızımıza iyi bakalım,adam ikinci kez grip olmuş, koca forum bi çorba yapamadık:)
Günaydınlar ailem. özlendiniz.
Bugün kardeşiniz biraz hasta. Ama grip değil, sigaradan dolayı boğaz ve ciğerler iptal oldu. Nefes almakta ve konuşmakta güçlük çekiyo. Yine de çalışıyo, herşey oğlum için :|
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ nazar8)
Gutmornik evribadi. :p :cheesy:
Cihan akıllı olsun Celil Abimin istediği yazıyı yazsın! :x