Seninle aynı şişme yatağı paylaşmanın verdiği heyecandan olsa gerek :love: :p
Yazdırılabilir Görünüm
günaydınlar raptor ailesi çorludan sevgiler hepinize yağmur muhabbetinizi okudum çok eylenceliymiş allah dostluğunuzu arttırsın bende dün sise yakalandım yolda çok zor kullandım motoru valla allahtan sağ sağlım vardım evime :D
Ne yağmurmuş be :mrgreen: ne anılar varış be :cheesy::mrgreen:
Herkese selamlar
Herkese selamlar gençler. motor alacağım parayı arabaya verdim. şimdi işin yoksa para biriktirip dragstar al vay anam vay :D
Gutmornik evribadi. :cheesy:
Yarı açık bir istanbul sabahından herkese günaydın.
Bir saat gecikmeyle meaiye başlamaya çalışıyorum.
Haftaortası mı geldi :ntr: hızlı bi giriş oldu haftaya..
Dün akşam tam saat 6'da, paydos edeceğim artık saniyeleri sayıyorum. Pat telefon çaldı. Eneee :? Otokar arıyo ya la [smilie=greencolorz: açtım tabi telefonu. Üst yönetimle görüşmeye çağırıyomuş kendileri. Perşembe öğleden sonraya sözleştik. Hayırlısı ile yarın 3'te yine görüşmem var. Hayır duanızı eksik etmeyin canlar.. Dua olmadan zor.. [smilie=greencolorz:
Hadi hayırlısı börülcem. Biz dua ederiz etmesine de; sen de dediklerimi unutma. Kılık kıyafetine dikkat et; güzelce traşını ol, hafif bi makyaj yap, çok da dekolte giyinme. Hadi bakalım... :p :p :p
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Cihanım hayırlısı olsun. Emrehanın dediklerinede aynen katılıyorum, fazla dekolte giyme :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Olm siz iyi dinlememişsiniz beni anlaşılan. O bölüm beni işe aldı, o bölümün üst yönetimi bayan istiyoruz diye alımı iptal etti.
Sonra insan kaynakları beni başka bir bölüme önerdi. O bölümle geçen hafta mülakatım oldu. Bu hafta da o bölüm üst yönetimi ile mülakatım olacak. :ntr:
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ :D
Bügün burda hafta açtı güneş bolll 8)
Cihan işallah sorunsuz güzel bir görüşme sonrası işe başlama tarihini alır görüşmeyi bitirirsin İNŞALLAH 8)
Korhan Hayırlı olsun Kazasız Belasız Güle güle kullan nazar 8)
Artık arayıp sormaz da oldun zaten. Bileniyorum sana da.. Şirket kurdun bi değiştin sen anladım ben seni. Voleyi vurunca bizi tanımazsın da sen..
Ooo ben motor hayatına başlamadan önce araba alma peşindeyken peşinde olduğum arabayı almışsın :lol: vts veya vtr aradım baya bi süre. Sonra motor hayatına giriş yapınca 4 teker yalan oldu tabi :+1:
Günaydın millet...
Mülakatı olan yakışıklı arkadaşlara başarılar 8)
Otokar'da manita varsa benden selamlar :mrgreen:
Herkese Günaydın'lar :mrgreen:8)
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi,
Yağmurlu ve soğuk bir istanbul sabahından herkese merhaba:cheesy:
Salih abi döktürmüşsün yine, Cancağızım sanada bugunkü görüşmende başarılar:cheesy:nazar (bu arada fazla manita varsa bizlerede ayarla ilerde lazım olur :mrgreen:)
Bırak olm, Salih abinin forsu olsun. Tek manita kontenjanım var o yüzden :mrgreen:
Gutmornik evribadi! :cheesy:
O mülakat geçilecek. O kadar! :x
Günaydın Hemşolar,
Cihan,en kısa zamanda ÇOK kaliteli bir pastaneden alacağın yeni iş tatlısını ağzımızın tadıyla yemek dileği ile,
Ben de işyerinde uzatmaları oynuyorum artık.Hem akıl sağlığım açısından hem de işyerindeki malum yalakalık düzeni,İş hacminin küçülmesi ile içeride insanlarn birbirini yemeğe başlaması v.b durumlar yüzünden.Birde kurt kocayınca köpeklerin maskarası olmaya başlama durumları var tabii.
Hanım barii memur olaydı iyi olacağdı.Akp ye bile kayıt yaptırdım belki TC den filan database ten bakıyorlardır diye.Şırnak,Tunceli bile kabulum dedim sen yeter ki memur ol!
Eve girecek bir maaş ve bir emeklilik garanti olsun ben nasıl olsa bir iş tuttururum diye ama nafile.Yoksa KPSS puan filan yeterli hep ama almıyo birileri..
Korhan,tam genç arabası almışsın,yakışır sana
millet daytona arka çamurluk ve arka çamurluğun yan bağlantı demirleri lazım renk farketmez
Celil gününden herkese günaydın, hayırlı cumalar efenim :sleep:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:
Güneşli ama buz gibi soğuk bir istanbul sabahından herkese merhaba,
Cancağızım görüşme nasıl gitti:cheesy:
Günaydınlarr Herkese cuma gelmiş hoş gelmiş nazar8)