Biz oralara kadar gidemiyoz bari Samsun pidecisine gidim
Yazdırılabilir Görünüm
Biz oralara kadar gidemiyoz bari Samsun pidecisine gidim
Ya şaka bi yana geçen sene okul kermesinde bana kısır yap dediler. Ayarını tutturamadım vıcık vıcık olmuştu. Allahtan bi gün öncesiden hazırlandığımda hala vakit vardı. Bende en iyi bildiğim şeyi yaptım tam 3 tencere yaprak sarma :) Ama nasıl bi bıktıysam o gün sarmaktan 1 yıl geçti üstünden hala yaprak sarma denince bi garip oluyorum
Hiç bıkılırmı yaprak sarmaktan tıtıtıtıttı çok ayıp
:) yaa tabi 3 tencere dioruuum kalem gibi diyorum :) öldüm yani bide tencereler ufak değildi bildiğin koca koca tencerelerdendi. Ama yani süper ötesi olmuştu ehehe 20dkda stokları tüketmiştim kermeste :PAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Eeee işte bisenede özlemişsindir diyorum 3 e gerek yok sen iki yap biz idare ederiz diyorum sitedekiler sarma diye diye ölücek sohbet edicek kimseyi bulamıcan diyorum :twisted:
Aman yeterki siz isteyin :) iyide istanbula nasıl gider o sarmalar :P Ben diyorumki Bu sene Ege buluşmasında dolmalar benden :) İnci ablanın eline su dökemem ama az buçuk yaparım :P
Kelebeksin güzelim sen, dolmalar buraya çokta güzel gelir pekte güzel gelir, sar sarmala koy torbaya at bagaja 12 saat sonra burda hayret ya, biz dolmaları otogardan senden önce alırız :D
Tayfun küstüm hem ben sana bi kerem hıh
Anladım ben onu :(
:) huff bayram gelmiş farkında diilim.