abe eytttttttttt bruce lee ben zehırledım oldu karsı tarftan olursan tatlının ıcıne bruce lee olduren atarım ona gore bana oy verın benı tutun benden olun yoksaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P
Yazdırılabilir Görünüm
abe eytttttttttt bruce lee ben zehırledım oldu karsı tarftan olursan tatlının ıcıne bruce lee olduren atarım ona gore bana oy verın benı tutun benden olun yoksaaa :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :P :P
baba okadar yorulma bi şileye git duyarsın olmadı kartal ssk :PAlıntı:
BULL Nickli Üyeden Alıntı
dün cok pis koyduk yaw .....
halı sahada ki macta bole gecer kesin ...
muratım kadro 12 oldu gibi ama gelirsen eger ya da isin musait olur gelebilirsen oynamasan bile pon ponluk yaparsın olmaz mı :mrgreen:Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Olmadı selçuk ben yorulurum 75 dk top oynayamam fazla gelen olursa degisiriz diyordu :mrgreen: :mrgreen:
Ya da gelirsin 12 kisiyiz degismeli oynarız
+10000000 geceeAlıntı:
gecee Nickli Üyeden Alıntı
Sen ortalarsın ben voleyi koyarım kalede bulent abi nakavnt :P :P :P :P :P :P
seyirci kadrosunda bende varım arkadaşlar. çekirdekleri getiriyorum :mrgreen:
Bakın baştan sööliim. Yarın muhtemelen yağmur yağacak. Yan yattı çamura battı yok. 22:00'de sahadayız, tamam mı tayfa!!!
Bu arada Fener'i tebrik ederim hakkaten. Çok üst düzey top oynadılar. Devid biraz sıksa benim gollere benzer bir gol atacaktı ama o da fena değildi :)
Ne zaman gelecek
o büyük gece
Bekliyoruz siziii
Halı saha Vezireeeee
LAylalalaylaylaylay
Vay be site üstünde nasıl oynuyonuz bide sahada görelim bakalım
HERYERDEYİZ
Beyler saha 22:00'de kullanımımıza açılacağına göre 21:30'da orada olacağız dimi? Soyunması giyinmesi, Eye of the Tiger dinlemesi, kafaya kırmızı band bağlaması, ısınması-soğuması... Ohooo maçtan önce çok iş var! :D
beni kim artcı alıcak :)
Ulan ne biçim adamsın hala artçı diyo!! Hangi elinle tutunacaksın, ne halt karıştıracaksın! Amma kurtluymuşsun yaaa :) :) :) Arabayla gelecek biri varsa alsın şu adamı yoksa yine sakatlık çıkacak!Alıntı:
ozzymania Nickli Üyeden Alıntı