Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Şaire sormuşlar ya; "Ankara'nın en çok nesini seviyorsunuz?" diye; "İstanbul'a dönüşünü" demiş. :p Burası mükemmel olmuş8)8)8):mrgreen:
merhaba GÜNAYDINLAR herkese 8) bu sabah çok güzel muhabbet başlamış nazar:cheesy:
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı merhaba GÜNAYDINLAR herkese 8) bu sabah çok güzel muhabbet başlamış nazar:cheesy: Hep Salih abinin yüzünden :x Şey hatlar karıştı :? Günaydın abim nasılsın. neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin.
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Hep Salih abinin yüzünden :x Şey hatlar karıştı :? Günaydın abim nasılsın. neler yapıyosun nasıl geçiyo günlerin. nasıl olsun hava malüm bu havada evde oturup duruyorum sadece sabahları yeğeni okula bırakıp sahilde yarım saat yürüyüş yapıp eve dönüyorum8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı nasıl olsun hava malüm bu havada evde oturup duruyorum sadece sabahları yeğeni okula bırakıp sahilde yarım saat yürüyüş yapıp eve dönüyorum8) Anam dede olmuşsun sen ya la [smilie=greencolorz:
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Anam dede olmuşsun sen ya la [smilie=greencolorz: Erken emekli :mrgreen:8)8)
grandfa :p
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı nasıl olsun hava malüm bu havada evde oturup duruyorum sadece sabahları yeğeni okula bırakıp sahilde yarım saat yürüyüş yapıp eve dönüyorum8) Abi yürüyüş yaşlı işi yahu. Kickbox'a başlasana. :mrgreen:
Alıntı: Tanis Nickli Üyeden Alıntı Abi yürüyüş yaşlı işi yahu. Kickbox'a başlasana. :mrgreen: emrehan bir salona gitmeyi bende düşünüyorum ama sadece kondisyon tutmak için :mrgreen:8)
Alıntı: CELİL Nickli Üyeden Alıntı emrehan bir salona gitmeyi bende düşünüyorum ama sadece kondisyon tutmak için :mrgreen:8) bi de ağayla ben sinirlendirdiğimde arada bir patlatmak için :cheesy: