Motorcular arasındaki tercih tartışmalarının televizyona taşınması yakışık almamış. İsim ok, ama efendi efendi bin ne demek? Bu makineyi bu ülkede severek kullanan yüzlerce insan var.
Günaydınlar, hayırlı Cuma'lar :|
Yazdırılabilir Görünüm
Motorcular arasındaki tercih tartışmalarının televizyona taşınması yakışık almamış. İsim ok, ama efendi efendi bin ne demek? Bu makineyi bu ülkede severek kullanan yüzlerce insan var.
Günaydınlar, hayırlı Cuma'lar :|
Ben de kısmen hak veriyorum, ama kısmen de bazı tespitlerim oldu. Bunlardan birini söylemem gerekirse; ben Barkın'ın hemen hemen tüm videolarını izledim. Bunlardan birinde, "Çin makinelerinin ülkemize gelmesinin iyi bir yanı var, ki ülkemizde motosiklet kültürünün gelişmesini, motosiklet sevdalılarının çok hızlı bir şekilde artmasını ve bu sayede artık çevremizde daha fazla motosikletli görmemizi sağlamıştır. Her ne kadar Çin motosikletleri ucuz ve kalitesiz olsalar da ülkemize büyük faydası olmuştur." diyen kişi olarak, Regal Raptor hakkında bu şekilde sert eleştiride bulunması bir bakıma kendiyle çelişmesi oluyor.
Ha kısmen (veya kişiye göre) haklı olduğu kısım, arkadaşım bir çinli chopper alacağına japon eski bir chopper al demesi. Bu da kişinin tercihine kalmıştır tabi. Uzun yıllar yollarda olan bir eski japon chopper almak da bir tercihtir, aynı paraya sıfır km Çinli bir chopper almak da...
Ha şurada tam olarak katılıyorum Barkın'a; isim harbi offside be abi :mrgreen: şöyle daha oturaklı sağlam bi isim olaymıştı iyimişti :mrgreen:
"Ha şurada tam olarak katılıyorum Barkın'a; isim harbi offside be abi :mrgreen: şöyle daha oturaklı sağlam bi isim olaymıştı iyimişti :mrgreen: "
Kominist rejimde kungfu filmleriyle büyümüş insanlardan ne isim beklersin ki...........
Allah'tan marka ismini Uçan Panda,Çılgın Kurbağa,Osuran Ejderha falan koymamış.:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Düşünsenize madaralığın boyutunu.............................[smilie=redcolorz3_: [smilie=redcolorz3_: :? :?
HERKESE HAYIRLI CUMALARRRRRRRRRRRRRRRRRRR...................
Günaydınlar Raptor rıders :):)
Barkın zaman zaman tafarlı yorumlar yapar markaya göre çok kayırıcı söylemleri vardı zaten
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Sabah sabah herkesi germiş bu barkın :?::shock:
Hayırlı cumalar arkadaşlar,
Bu Barkın olayı nedir kimdir abiler?
Bende youtube ban maalesef,
Çin malı alacağına eski japon al filan yazılmış altlarda ancak ben ikisinide kullanmış birisi olarak şunu ifade edeyim eski japon alırken çok çok iyi bir ustaya göstermeniz ve motor arızası yapmasın diye dua etmeniz lazım yoksa benim önceki motorum 97 model virago 535 te uğraştığım gibi maddi manevi perişan olursunuz.çok temiz ve bakımlı bir eski japon bulursanız gerçekten çin malının yanına bile yaklaşmazsınız ancak böyle bir motor ya çok ender satılştadır yada fiyatı zaten bilinçli olarak uçuktur.
Çin malı motorlar yüksek kaliteli motorlara geçiş için bulunmaz nimettir.Çin malları ülkeye 7-8 sene önce girmeseydi sadece zengin 3-5 kişi motora binmeye devam ederdi..
Evveeet bu cuma günü sabahına yakışır parçalarımız
Baby Huey - Hard Times (1971)
http://www.youtube.com/watch?v=zMIzTh0Lafg
veeeeeeeee
DOMBIRA (Çok fena gaza getiriyo.Seyredip yola çıkmayın yav....)
http://www.youtube.com/watch?v=Nc5LPu9mfSI
Serdar barkın namı değer altın elbiseli adam oluyor
video'da mail ile sorular geliyor cevaplıyor bir soruda T gidon regal raptor almayı düşünüyorum ne dersiniz diye bir soru geliyor barkının cevabı çok aşağılayıcı çöp muamelisi yorumlar yapıyor ve o paraya gidin küçük cc japon alın diyor :p
Resimlerine filan baktım şimdi ancak videoları izleyemediğim için çok fikir oluşmadı ama enteresan,Bu arkadaşı otorite yapan kim yada nasıl bir sistem bilmiyorum.Olmadı has barkın kulanıcı adıyla sizlerde birkaç video ekleyin :cheesy:
Bu arada Motoru etmesi gereken bir fiyattan satışa çıkarmıştım bir süre önce ancak dün bir gelişme oldu ve her an acil satmaya ihtiyaç duyabilirim.Bugun yarın haber bekliyorum.beklediğim haber gelirse buraya yazıcam.Dragstar düşünen varsa siteden fiyat için görüşürüz.Uygun tutucam
param olsada babama alsam dragstarı :D adam 45 inden sonra beni gördü heveslendi, gitti motor ehliyeti aldı :D
Aynen Cancağızım artık motoru düşünce gücü ile ile sürüyorum. hayallerimide genişlettim bu sayede dragstar yok bu var :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Ne demişler düşünürsen büyük düşün :mrgreen::mrgreen:
http://u1312.hizliresim.com/1j/6/v79v0.jpg
Günaydınlarr Raptor Rıders Ailesi Herkese İyi Pazarlar Hava çok güneş ve çok soğuk :mrgreen:8)
günaydın abi üşümek için birebir hava güneş aldatmasın kimseyi :D
Sendromunuz geldiiii :mrgreen: herkese güzel bir hafta dilerim a dostlar.. :happy: yoklama alıyorum, kimler burda :)
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Güneşli fakat soğuk bir istanbul sabahından herkese merhaba (içim dondu)
ben burdayım cancağızım :mrgreen:
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Ayem hiyır börülcem.
Angara'da gar var bu arada. Cumartesi bi yağdı dindi; her yer buz hala. Yarın daha sağlam geliyomuş bakalım. Heyecanlan bekliyoh... :p
Oy sevgi pıtırcıklarıma bak benim :cheesy: Dikkat edin kendinize, sıkı giyinin, bol bol sıcak içecekler tüketin bol meyve yiyin gari :cheesy:
Günaydın Adamın Özleri ,Günaydın Ankaranın Bağları ve günaydın büklüm büklüm yolları:)
Emrehan, sorsana bu Cevdet arkadaşımız yaşıyomuymuş..
GÜNAYDINLARRR RAPTOR RIDERS AİLESİ HERKESE İYİ HAFTALAR nazar8)
Herkese günaydın, kazasız trafiksiz günler olsun.
Kimse muhabbet etme taraftarı değil sanırım. Günaydın diyip kaçalım mantığında herkes.. :|
Herkese güzel bir gün diliyorum, sıkı giyinin üşütmeyin, siz bize lazımsınız. Daha garpuz kesecez 8)
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi.
Cancağızım muhabbete herzaman varım :cheesy::p
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Hapşırık başladı; hayırlısı bakalım... :|
yok be olm güzel şeyler oldumu takayruk:mrgreen::mrgreen:
Günaydınlar herkese 8)
Sıkı giyinin kış gelmiş hava buz ben evden dışarı kafamı bile çıkarmıyorum tam kuluçka muhabbetindeyim :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Böyle görünüyorum canlı yayın :mrgreen:
http://u1312.hizliresim.com/1j/b/vcjk8.jpg