bi de ağayla ben sinirlendirdiğimde arada bir patlatmak için :cheesy:
EVETTTTT sen anlamışsın onu :mrgreen:8)8)
19.Aralık.2012
Emrehan
Alıntı:
CELİL Nickli Üyeden Alıntı
emrehan bir salona gitmeyi bende düşünüyorum ama sadece kondisyon tutmak için :mrgreen:8)
Çok iyi edersin abi. Hem gündüzleri gitme şansın var; akşam kalabalığına kalmadan yaparsın sporunu.
Ben birkaç ay gitmeye çalıştım da; iş çıkışı gidince sıkış tıkış salonda debeleniyosun form tutucam diye.
Gündüz git gündüz. :mrgreen:
19.Aralık.2012
CELİL
Alıntı:
Tanis Nickli Üyeden Alıntı
Çok iyi edersin abi. Hem gündüzleri gitme şansın var; akşam kalabalığına kalmadan yaparsın sporunu.
Ben birkaç ay gitmeye çalıştım da; iş çıkışı gidince sıkış tıkış salonda debeleniyosun form tutucam diye.
Gündüz git gündüz. :mrgreen:
evet akşamları çok kalabalık oluyor çok önceden spor salonuna epey gitmişliğim var zaten. çabuk düzen kurarımda maddi durumları düzene sokmak için biraz zamana ihtiyac var ama en kısa sürede başlıyıcam 8)
19.Aralık.2012
Emrehan
Vay arkadaş yine akşamı ettik yahu... :p
(İmzamı denedim de :p)
19.Aralık.2012
cihan54
Alıntı:
Tanis Nickli Üyeden Alıntı
Vay arkadaş yine akşamı ettik yahu... :p
(İmzamı denedim de :p)
Janjanlı :mrgreen:
19.Aralık.2012
ağfndrdm
Alıntı:
EVETTTTT sen anlamışsın onu :mrgreen:8)8)
cihanı bilmem ama benim için çok iyi form tutmalısın.istesen benim eve takıl ben çalıştırıyım seni:p
19.Aralık.2012
cihan54
Alıntı:
ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı
cihanı bilmem ama benim için çok iyi form tutmalısın.istesen benim eve takıl ben çalıştırıyım seni:p
Ben de 2013'le birlikte salona başlıyorum yav öyle deme :cheesy:
19.Aralık.2012
CELİL
Alıntı:
ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı
sen her zamanki gibi inkar edicen ama en son ben senin bilegini yatırmıştım :mrgreen:8)
19.Aralık.2012
cihan54
Alıntı:
sen her zamanki gibi inkar edicen ama en son ben senin bilegini yatırmıştım :mrgreen:8)
aha :shock:
19.Aralık.2012
dreamrocker
bu mesaj gevezeler listesine giriş yapmak içindir :d