eren çarşamba günü hava şartlarına göre ya bolu üzerinden yada eskişehir üzerinden gidecğiz saakin olun :Rockn Roll:
eskişehir yolu inanılmaz sıkıcı ya dümdüz hiçbişey yok
23.May.2016
Mustafa Gözgen
Alıntı:
2_rock Nickli Üyeden Alıntı
eren çarşamba günü hava şartlarına göre ya bolu üzerinden yada eskişehir üzerinden gidecğiz saakin olun :Rockn Roll:
abi demin baktım iki rotanın da artıllarını eksilerini not aldım çarşamba karar veririz :D (the secretary :D)
23.May.2016
erhan_
Sanki diğer yollar California tepeleri Eren :cheesy: Valla nacizane benim görüşüm sahile kadar her yolun çok sıkıcı olduğu yönünde yayla vs hariç
Alıntı:
ereneren Nickli Üyeden Alıntı
eskişehir yolu inanılmaz sıkıcı ya dümdüz hiçbişey yok
23.May.2016
ereneren
Alıntı:
Must Nickli Üyeden Alıntı
abi demin baktım iki rotanın da artıllarını eksilerini not aldım çarşamba karar veririz :D (the secretary :D)
:cheesy::cheesy: vayy eskisehir yolu sıkıcı ama beypazarı nallıhan bilecik inegöl bursa yalova yapalım bence iki yolun tam ortası
23.May.2016
erhan_
Mustafa neler yapıyosun sen öyle, okul için çalıştığın derslerde hızını alamadın bide rota mı çalışıyosun artık :cheesy:
Alıntı:
23.May.2016
ereneren
Alıntı:
erhan_ Nickli Üyeden Alıntı
Sanki diğer yollar California tepeleri Eren :cheesy: Valla nacizane benim görüşüm sahile kadar her yolun çok sıkıcı olduğu yönünde yayla vs hariç
bolu müthiş doğa güzelliği ya izleye izleye git eskisehir yolu dümdüz hiçbişey yok manzara olarak yolda viraj bile yok
23.May.2016
Mustafa Gözgen
Alıntı:
bolu müthiş doğa güzelliği ya izleye izleye git eskisehir yolu dümdüz hiçbişey yok manzara olarak yolda viraj bile yok
eren abi eskişeir e kadar dümdüz sonrası mükemmel viraj yeşillik ne istersen :D:artiz:
23.May.2016
ereneren
Alıntı:
eren abi eskişeir e kadar dümdüz sonrası mükemmel viraj yeşillik ne istersen :D:artiz:
bende diyorumki ikitane cıkan yol yerine kendimiz secelim tam ortasındaki yoldan gidelim beypazarı nallıhan harika yerler bak sonra bilecik inegöl köftemizide yeriz sonra bursa yalova
23.May.2016
ereneren
yalnız dediğim yolu sectimde 8 saat diyo onada :cheesy: :cheesy:
23.May.2016
Mustafa Gözgen
Alıntı:
bende diyorumki ikitane cıkan yol yerine kendimiz secelim tam ortasındaki yoldan gidelim beypazarı nallıhan harika yerler bak sonra bilecik inegöl köftemizide yeriz sonra bursa yalova
abi ben de diyorum kş eskişehir bozüyük inegöl üzerinden gidelim :D bozüyük diyorum uğrayalım diyorum hem senin dediğin yoldan gittim ben bi kere yol bozuk abi orda biraz neyse hepsini çarşamba konuşuruz zaten :D