Evet doğru Fuar olacaktı belki sizin festivalede gelir veya biz oraya izmire festivale gidince oda bize katılır 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Kısmet müsait olursun inşallah 8)
alıntı yapmak istediğin mesajın altında alıntı yapın yanında küçük iskanbil kağıdı gibi beyaz bir kare var üzerine gelince alıntı yap yazısı çıkar ona bir kere tıkladınmı onu alır kaç mesajı almak istersen hepsine tıkla sonuncu mesajda büyük yazı ile alıntı yapı tıkla hepsi ayrı ayrı birleşir anlatabildimmiki acaba :?
Merhabayıııın arkadaşlaaaar.:) :) :)
Haftasonu da çoook güzel görünüyo haaaa şimdiden, geçen hafta yapamadığımız sahil keyfini bu hafta sonu yapmaya ne dersiniz bakeeem.:D
Sat Dec 21
http://s.imwx.com/v.20131006.215227/...icon/70/30.png 8° 6°
Partly Cloudy
Chance of rain: 0% Wind:WNW at 11 km/h
Sun Dec 22
http://s.imwx.com/v.20131006.215227/...icon/70/30.png 8° 6°
Partly Cloudy
Chance of rain: 10% Wind: ENE at 23 km/h
Ben de mi gelsem napsam :?:
Ama tee Büyükçekmece diyo yav. Biraz daha olur bişeyler söylese, istiklal, tophane, cart curt dese anlıycam da. (O söylediklerimin de nerde olduklarını bilmiyorum da işte attım bişeyler :p)
ben de düşmezsem gideyim diyorum bir bakayım en azından elemanlara nasıl düşüleceğini öğretirim, sakatlanmazlar :)
googleye motosiklet tutkusu yazdım bu çıktı sorun bendemi acaba :mrgreen:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar
Yahu aklıma geldi; DR.ALP'ten haberi olan var mı :? Yazın iş sebebiyle yoğun olucam giremiycem siteye dedi. Kış geldi geçiyo, hala göremedik yav :ntr: unuttu mu ki bizi :(
Günaydınlar Raptorriders, günaydınlar ailem:)
günaydınlarrr olsun abiler kardeşler :)
gud morning herkese nasılsınız hepiniz iyi miisniz ?
Günaydın arkadaşlar... Hafta sonuna 2 gün kaldı... perşembe cuMA CUMARTESİ PAZar vee pızırtısııııı...
Daha 4 ay varmış o zaman arabada aldın bir ara görüşelim doğumdan önce seni ve yağmuru bir görüp özlem giderelim doğumdan sonra uykusuz geceler den sonra haliniz kalmaz :mrgreen:8)
Günaydın özlem evet az kaldı sık dişini bana değişmiyor iş yok evdeyim artık hergün aynı ama hafta sonu arkadaşları gördümüzden daha kıymetli 8)