Festivale henüz gelmediyseniz işiniz zor.Sabah baktım oradan geçerken.Her yer hınca hınç dolu.Çadırları neredeyse üst üste kuracaklarmış.Inşallah yer bulursunuz ?
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Festivale henüz gelmediyseniz işiniz zor.Sabah baktım oradan geçerken.Her yer hınca hınç dolu.Çadırları neredeyse üst üste kuracaklarmış.Inşallah yer bulursunuz ?
Seneye gelmeyelim o zaman [emoji16]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Festival alanında kalacaksan sakın gelme.Vallahi sıcaktan,kalabalıktan fenalaşırsınız.Ama zaten kamp alanında değil,ya bende yada bizim yazlık olarak kullandığımız 1+1 evde kalırsınız.Hangisi işinize gelşrse.Zamanında Cemil ve Cihan'a da teklifi yapmıştım ama arkadaşlar acı çekmekten hoşlanıyor anlaşılan [emoji38] İlle de kamp alanı,çadır,tulum diye tutturdular.
Merhaba Arkadaşlar,
Motosiklet Festivalinin ilk günü Cihan ile buluştuk.Cemil iş çıkışı ancak saat 21:30 suları gelebildi.Ben ise 21:10 gibi alandan ayrılmak zorundaydım.Dün akşam günübirlik Ankara ya geldim.Ankara ekibi lütfen gönül koymasın zira gelme nedenim biraz nahoş bir mesele yüzündendi.Saat 23:00 gibi Manavgat tan yola çıktım ve 05:30 gibi Ankara daydım.Saat 09:30 da Hastane ye gittim ve yine saat 11:30 gibi tekrar Manavgat'a gelmek üzere yola koyuldum.Şu an eve geleli bir saat oldu ve çok yorgunum.Ama dün çekilen resim ve videoları paylaşmadan içim rahat etmeyecekti.Evet sevgili dostlar.Ortam çok güzel ancak aşırı sıcaktı.Ciddi anlamda ülkemizin uzak ara en iyi Festivali budur.Akşam ben dönerken ölçtüm.Festival girişine kadar tam 3,5 km araba ve motosiklet kuyruğu vardı.Bir çok kişi inip yürüyerek geliyordu.Bunlardan biri de son 500 metreyi yürüyerek gelen Cemil miş :) İnşallah resim ve videolar hoşunuza gider ?
Not: videoların 2. ve 3. bölümleri Ömer ve Erkan Hocama sataşma içerir :cheesy:
Mesaj başı bir video yüklemeye izin olduğundan dolayı alt alta yayınlıyorum.
https://www.youtube.com/watch?v=IOf-FviBAm8
Ve aleyküm selam Eray hocam [emoji16][emoji2937]
Çağ kebabıda yenir şimdi [emoji1787]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi