-
[QUOTE=ozguralic;130268]Bursa tayfa selam,
Pazar günü yağış gösterdiğinden dolayı, Cumartesi akşamı buluşup gece turu atalım diyoruz.
Saat 19.00-20.00 arası Altıparmak arapşükrü sokağı MIK adlı mekanda toplanıyoruz oradan bi rota çizeriz.
arkadaşlar, yaklaşık 5 artçı bayan arkadaşımız var, yalnız gelecekler ve artçı almak isteyenler parantez içine uygunum yazarsa açıkta kimseyi bırakmayalım ya da baştan bilgi vermiş olalım :)
Katılacaklar;
1 ozguralic +1
2 Ultragore +1
3 redqueen
4-mesutdikmen (+?)
-
Katılacaklar;
1 ozguralic +1
2 Ultragore +1
3 redqueen
4-mesutdikmen (+?)
5- denis bucins ( ) (dip not: MIK ta buluşma karşısında biramania çok tehlikeli :p )
-
Bursa tayfa selam,
Pazar günü yağış gösterdiğinden dolayı, Cumartesi akşamı buluşup gece turu atalım diyoruz.
Saat 19.00-20.00 arası Altıparmak arapşükrü sokağı MIK adlı mekanda toplanıyoruz oradan bi rota çizeriz.
arkadaşlar, yaklaşık 5 artçı bayan arkadaşımız var, yalnız gelecekler ve artçı almak isteyenler parantez içine uygunum yazarsa açıkta kimseyi bırakmayalım ya da baştan bilgi vermiş olalım :)
Katılacaklar;
1 ozguralic +1
2 Ultragore +1
3 redqueen
4 mesutdikmen (+?)
5 denis bucins ( ) (dip not: MIK ta buluşma karşısında biramania çok tehlikeli :p )
6 neyyQ (uygun)
Denis ben biramania'ya girmiyorum tövbeliyim :mrgreen: ama girmek isterseniz sizi dışarıda beklerim 8)
-
görükleye geçilcekse şarlodan yer ayırtayım kabak gibi kalırız malum cumartesi ..
-
Enes şimdiden ayarlama belli olmaz ortam, en kötü ihtimalle bahçeye masa çıkarttırırız nasılsa müsait :D
-
bu arada sinem gelior benim bi kız arkadaşımda gelebilir kaç motoruz beyler :D
-
her zamanki gibi çok yoğunum :(
Ama Altıparmak tan Görükleye kadar sizinle sürmek isterim, oradan kayarım ben
-
-
var bi farkımız sanki istanbul grubuyla :) onlar yiyor biz içiyoruz :)
-
abi çok güldüm :p ağa ile ben yanlış memlekette yaşıyoruz gibi hissettim :p