Cümleten Hayırlı Cumalar beyler vede Bayanlar :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Cümleten Hayırlı Cumalar beyler vede Bayanlar :mrgreen:
Cuma cuma... bana da yazık :mrgreen:
zaten içimden bi his, alan adamı ara, 14,5 vermiş, "15 vericem bana verir misin" de diyo.. :p
vardır, ben de öyle diyorum hayırlısı diyorum. bu arada salı günü yatmasını beklediğim maaşım bugün yatmış. işin ilginç yanı, bi terslik var :? çok para var bu hesapta yaa maaşıma zam mı geldi acebaaaa :? gidip sorayım insan kaynaklarıma kaynaklarımı sorayım bi bakayım. bi heyecan bastı dur yaa :?
tuh boşuna sevindim. yakacak ek geliri varmış bu ay yatıyomuş da o yatmış..
Neyse, fazla para göz çıkarmaz, fazer'ı hızlandırır sadece :p:mrgreen::p
Aga bak sana şunu öneririm. yeni düştü taze taze. bence gayet uygun ve değerlendirilebilir bi ilan.. ben bile düşünmeden edemedim 8)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...01376208/detay
Erkan sen ne yaptın motor işini? Sende CBF 600 bakıyordun yanlış hatırlamıyorsam. Bir gelişme var mı abi?
CBF600 İstiyorum ama tarz olarak Cruizer de kalmaya karar verdim. O yüzden Honda Shadow Vt750 bakıcağım, olmazsa 2. alternatif yamaha Dragstar :mrgreen: ama daha var mayıs gibi kararımı vereceğim
Şimdilik ilkgözağrımla idare ediyorum, Mondial 150 zc:mrgreen::mrgreen:
Esenlerde oturan var mı yav. [smilie=greencolorz:
Selam gençler :)
Günaydın cevapsızlar.. :evil:
Esenlere yakın oturan hiç mi yok yani yav..
GÜNAYDIN 8)
yok galilba ne o motormu buldun
tech90 iç dizlik alcam da netten almıyım diyorum. prosedürü çok..
yakın biri olsa da alıp bana gönderiverse gaari..
Günaydınlar
İstanbul nası bi şehir yaa. Ben daha kolay gidicem nerdeyse esenler denilen Allahın dağına :p
Doğru diyosun valla 8) ama azimle.... neyse.. :mrgreen: bulucam birini yani :mrgreen: delmiyim orayı burayı şimdi :mrgreen:
2 haftadır üye girmeye çalıştığım vstormtürkiye ye
sonunda üye olabildim
üye olmadan konuları göremiyosun
üye olmak için kayıt yapmakta yetmiyor, bir yöneticinin onayı ( referansı gerekiyor)
huuuhhhh şükür konuları okuyabiliyorum artık:)))
bu arada salih abi evden çıkaramadık bizde evine gittik görüştük;))) ,,,
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...08303500_n.jpg
Ucunuzude ozlemisiz arkadas fotografi gorunce daha iyi anladik,buarada gunaydin dostlar iyi pazarlar hepimize,ayrica forumumzda varsa dil egitimi dusunen bugun hiltonda yabanci dil egitim fuari var,burak ve ben ordayiz ilgilenen olursa aklinda bulunsun
Günaydınlar. iyi pazarlar herkese..
Günaydın yazın son güneşli pazar gününe 8)
Gunaydın, Raptorriders! :x:x:x İyi pazarlar. 8)
Salı günü mutlu son mu acebaaa :lol:
Saatleri sayıyor bu adam.. :mrgreen:
bir mani çıkmassa yarın bende kızıl v-stormu alacağım