Sabah sis nedeniyle yol sabun gibiydi. Yarın sabah çıkacak arkadasların dikkatine..:lol:
Günaydınlar :D
Yazdırılabilir Görünüm
Sabah sis nedeniyle yol sabun gibiydi. Yarın sabah çıkacak arkadasların dikkatine..:lol:
Günaydınlar :D
Günaydınlaaaa Günaydınlaa.. de haydi yolcu yolunda gerek :mrgreen:
günaydın hayırlı yolculuklar dikatliol ha :cheesy:
Yahu yine bir pazartesi sabahını geride bıraktığımız mutlu mesut günün ardından karşıladık. İyi alıştık biz de hee. :lol:
Günaydınlar herkeşlere canlar :happy:
Herkese günaydın....
En uzun yolu yapan yine erkenden açılışı yapmış, günaydın Cihan.
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi
Herkese Hayırlı haftalar nazar
Dünkü buluşmaya gelen Tüm dostlara teşekkürler. Benim için çok güzel bir gündü, İnşaAllah sizler içinde güzel bir gün olmuştur. İyiki varsınız
Gutmornik evribadi! :cheesy:
GÜNAYDINLAR RAPTOR RIDERS AİLESİ :)
HERKESE İYİ HAFTALAR :cheesy:
Ailem günaydınlar herkese ,
Dün pek keyifli bir buluşma olmuş sanırım , kış dinlemeden özlemini biriktiren gelmiş ,
Bende misafirim olduğu için gelemedim ama selam gönderdim dostlara:)
günaydın, iyi haftalar
Günaydın arkadaşlar... Acaip yoğun bir pazartesiye merhaba!!!
Normalde sevmiyordum Celil Bey ama biraz durumlar değişti manen, artık sevmeye başladım bir aksilik olmadığı sürece...
İzmirin havasını mı soruyorsun, yoksa??? Şaka şaka güneşli ancak soğuk, kar yok ama sabahları benim olduğum tarafta her taraf bembeyaz ve buz... Bu sabah erken kalktık kızımla, kalan ödevler vardı, sobamızı yaktım sonra köpeği biraz saldım koştursun üşümüşse ısınsın diye, ardından kızımı uyandırdım sonra ders... Kahvaltı... Okul... İş...
Gece yolculuğunu bu cumartesi yaptım. Gece de sayılmazdı, saat daha 6'ydı. Ama 50 km mesafede vizör 3 defa dondu. Biraz da hızın etkisi de olunca..
Gezmeye gelcem :p Gaziemir'de kalıcam. Kuşadasında da arkadaş var. Büyük ihtimal oraya da geçicem gelmişken. Sana ters değilse seni de görmüş olurum.. Önümüzdeki 1-1,5 ay içerisinde düşünüyorum havalar biraz toparlarsa.
Selamlar arkadaşlar..
Günaydın günaydın iyi sabahlar, hayırlı işler bol kazançlar, kazasız belasız sürüşler... :happy:
Dün Rus bir bayan kapımızı çalıp 19 yaşındaki kızı için Türkçe dersi aldırmak istedi de..
Celil abi neredesin?:p
Günaydınlar :mrgreen:8)
herkese iyi bir gün dileğiyle....