hayırlı geceler RR ailem :)
Yazdırılabilir Görünüm
hayırlı geceler RR ailem :)
eskişehirde haftalık buluşma olmuyor sanırım :) oluyormu yoksa bilemedim :D Eee naber gececiler nerede :)
iyi geceler
İnançların ve tepkilerin yorumlanıp tartışıldığı bir çok forum mevcuttur. Fikirlerinizi o platformlarda vucuda getirebilirsiniz, zira burada ne oruç tutanı döven var ne tutun diyecek fetva makamı.Bu forum üzerinden Saçma sapan ideolojik, dini, etnik tartışmalara girmeyin
Hayırlı geceler ve iyi hafta sonları RR
ben burada herhangi bir inanç durumu veya tepkilerin yorumlanmasını bekleyerek sormadım ve ayrıca fetva verecek birisini veya dini etnik tartısmalara yol acabılecek kadar derın bır konu oldugunu da sanmıyorum Adı uzerınde onlıne geyik böumunde sadece anahaberde izlediğim bir haberi konu alarak bir soru sordum böylesine sert bir tutum içerisinde uyarmanızı gerektırecek bır durumda oldugumu da dusunmuyorum yanlıs anlasılacak bır durum sergıledıysem tarafımca sizlerden özür dilerim
Konu tütüzkte gayet net açıklanmıştır, ayrıca bir cümlein ne kadar derin olduğu göreceli olduğundan tartışmaya açık sorular sormak uygun değildir. Paylaşalımlarınızı bunu dikkate alarak yapın. Bu sert bir tutum değil uyarıdır ve tartışmaya açık değildir Sayın Ryder