örtmenim neden bana kızıon ben kucugum die mi uzakgım diemi :( ben ATATÜRK çü bi genç olarak öğretmenlerimizin böle yıpranmasına izin veremem :DAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
örtmenim neden bana kızıon ben kucugum die mi uzakgım diemi :( ben ATATÜRK çü bi genç olarak öğretmenlerimizin böle yıpranmasına izin veremem :DAlıntı:
inci Nickli Üyeden Alıntı
:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:Alıntı:
okan Nickli Üyeden Alıntı
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Okan'cığım süpersin ya SÜPERSİİİN..
modlarımız izin koparamadılar camur yapıolar arkadaslar
+1Alıntı:
ugurcuk Nickli Üyeden Alıntı
bende bu fotoğraflarda bir kelebeklik durumu sezdim :mrgreen:
+1 noluyoki Doğan yoksa alternatif resimleri görünce sende ben kendi artcımla gelirim gezer dönerimmi demek istedin
yok abi. bende aynı fikirdeyim anlamında +1 di o.Alıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
+1 şole oluyoo sayın modum sizin kılıbıklıklarınızı anlayıp yazdıgım için bana destek verioo :DAlıntı:
yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
HADİ LEYYYYNNNNN.. İŞ ARA GENDİNE..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: UĞURCUĞUM MİNİK GÖRÜNÜMLÜ DELİKANLIM.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: O JAMAİKAYA Bİ BENGİDERİM BİDE BEN.....ALAYINIS ŞAŞIRIRSINIS VALLAA..... :mrgreen: :mrgreen:
ne güssel... geceee bi tane de ligth ekmek ekle listeye okanımda geliyomuşşşş.... :P
okan abim sabah aslanlar gibi bende geliom dedi ama sonra aslanı avladılar oda kelebek moduna gecti özünden ayrılamıo nede olsa :D