-
Bilgihan, motorlar zaten yüklü olacak, yangın Tüpü eklemek kolay olmayacak. Özel araçlarıyla gelecek arkadaşlar bize bu konuda yardımcı olur.
Tüm arabalarda yangın tüpü var ne de olsa...
Teşekkürler uyarın için... Açık alandayız mangal falan yapılacak, sigara vs. Her olumsuzluğa hazırlıklı olmak lazım...
-
Ya Kino hocam bu Haluk hocayı kandırabilsem birkaç gün daha fazla rapor alsa ben 14-15 gibi burdan çıkar Osmaniye-Adana-Mersin de birer gün kalıp 2-3 gün Antalya da kamp kuralım derim 22 sabahı yola çıkıp Marmoka gideriz sonra da ver elini RAPTOR RIDERS Ayvalık. Ne dersin?
-
Aytaçcım olay beni kandrımakta değilki ben zaten kandırılmaya meyilliyim. ayıp ettin yani. Sadece 15 gün rapor alsammı almasammı ona karar veremedim okulda yeniyim bu sene geldim buraya. Müdürle hemen papaz olmıyalım diye düşünüyorum. yoksa başka sorun yok. Bakcaz ama, bir hal çaresi düşüneceğiz.
-
Bi biskrem versem? :cheesy:
-
olur o zaman baştan öyle söylesene tamam gidelim.
-
Merhaba
Çanakkale den sevgiler saygılar.
Ayvalık gezisine nasip kısmetse ben ve eşimde katılmak istiyoruz.
Motosikletli Yanar17+1 yazabilirsiniz.
1. geleneksel buluşmada olmadı ama bunu kaçırmam.
Ayrıca Ayvalık ' iki kez motorla geziye katıldım.
Hepinize sevgiler selamlar.
-
Merhaba
Şöyle bir kalınacak yer var. Link aşağıda
http://www.sarimsakli.com/tr/oteldet...AR%DDNE%20OTEL
Fiyat:30 YTL
Fiyata açık büfe sabah kahvaltısı ve akşam yemeği ile konaklama dahilmiş. Önceden konuşulup bilgi verilirse Ekstra içeceklerden indirim alına bilirmiş. (Çünkü bu bilgiyi başka bir organizasyondan öğrendiğim için mişli zaman ekini kullandım. Onlarada saygı duymak lazım. Bilgilerinize sunarım)
Otel hakkında detaylı bilgi;
http://www.sarimsakli.com/tr/oteldet...AR%DDNE%20OTEL
-
Ekledim Sabahatti abi. Tanışmak Ayvalık'a kısmetmiş...
-
slm arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım belki ama 2 yıldır takip ediyorum raoptorcuları forumlardan. Ben de 2 yıldır kullanıyorum bu harika makineyi. Ben hem regal kullandığım için, hem de sizlerle tanışabileceğim için mutluyum. Çünkü iyi bir ailesiniz ve bundan sonra iyi bir aile olmayı umuyorum.
-
Gerçi daha erken ama yine de bilmek isterim. Afyon üzeri gidecek olan var mı Ayvalık'a ?