Okaaannnn gitti çadır sen iyisimi ikitane kur önceden
Yazdırılabilir Görünüm
Okaaannnn gitti çadır sen iyisimi ikitane kur önceden
size canım feda gomtanım .. ne demekk...sizi özel vip odada ağırlarıs.... :lol:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
Alper önemli değil kardeş siz takılın benim zaten işim çıktı, yolunuz açık olsun kazasız belasız gidin gelin..
Murat, bu duruma çok üzüldüm. Neden otobüsle gelmiyorsun, maksat yolculuk olsun.
Şimdi söyleyeceklerim Yaşar Baba ve usta sürücüler için değil ama arkadaşlar, Sakarya, Pamukova, Bilecik hattını bilen bilir. Gidiş gelişli, tek şeritli, çok virajlı ve de kamyon - otobüs trafiği çok yoğun bir güzergah. Ben şahsen Bursa üzeri gelmenizi tavsiye ederim. Bu işin delikanlılığı olmaz, önemli olan kaza bela olmasın..
uleee zavlak kardeşim... sezon başında sattın makinayı şimdi ardçı olacak makineyi arıyosun... hangi akla hizmet yaptın böyle bi işi hala anlamadım gitti... bekle biraz daha bişiler ayarlanır inşallah.. olmadı emrah gomtanımın dediği gibi otobüsle falan gelirsin alırıss seni eskişehirden... ama "yok o gün zaten işim var" gibin ayaklar yapma olm... kendi düşenağlamaz... :evil:Alıntı:
ÇeLeBi MuRaT Nickli Üyeden Alıntı
Yok cidden gelmek istesem arkadaşım mondial 250 mct var onlada gelirim.Müşteri çıktı bende sattım kısmet işi.Kimseyede darılmadım yanlış anlamayın.
İllaki de gelmen gerek Murat .benim motoru al ,ben artçı olacak birini bulurum, hatta aklımda biri var ,beni kırmayacak bundan eminim ,ben bu teklifimde çok samimiyim sen benim motoru alıyosun tamAM mı ......
Alıntı:
olm müşteri çıktı diye motor mu satılır... önce satmaya karar verilir sonra çıkarsa satılır... sen satmaya karar vermişsin... müşteriye atma satışı... satan sen... darıldın diyen yok zaten de "yok işim çıktı" pek uymadı oraya... bekle... daha zaman çok... zaten darılsan nolcak... asıl biss darıldık sana... sen sezon başında sat makinayı sonra da nası olcak bu eskişehir işi diye sor... yok duygusal sebeplerle sattıysan ayrııı.... :P
çelebim muratım... ben sizlerle tanışmak için 12 saatlik yola çıkacam kardeşim...sen nasıl gelmessin...aaaaaaaaaaaaa.....çok aip..... :P :P :P :PAlıntı:
Merhaba Arkadaşlar,
16-17 Haziran'da İnönü yaylası'nda (Pamukova) enduro sürüş ve kampçılık eğitimlerinde görevim var. O haftadan bir hafta sonra ise RR nin etkinligi, ondan sonra ise EMOK'a şöyle bir gecerken ugradım yaparım.
Simdiden sizleri merak ediyorum, etkinlikte görüşmek üzere, emegi gecenlere özellikle Emrah devrem'e tesekkurler.
Sedat