uzun zamandır takip etmedim bu topiği neler olmuş biz yokken benim bungalov evim hazırmı kimseye vermem haberiniz olsun
Yazdırılabilir Görünüm
uzun zamandır takip etmedim bu topiği neler olmuş biz yokken benim bungalov evim hazırmı kimseye vermem haberiniz olsun
yaw arkadaşlar öncelikle delilik etmeyin gece sürüşünden vazgeçin.sakat iş.edirneden gelirken oldukça zorlandım ki yol 3 saat sürdü.siz 7 belki üzeri bir süre yol yapacaksınız.yanlış edersiniz derim.
birde şu arzu kardeşimizi kim artçı yapacak?yokmu bir delikanlı türk erkeği artçısı olmayan?
bize yakışmaz burda geelmek için bekleyen bir hanım kardeşimiz varken sizlerin tek olarak gitmesi.
elleri bekliyorum
bişi çıkmazsa isim verecem ona göre
Abi bulunur herhalde bi centilmenAlıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
aman abılerım uykusuz yola cıkmayın bızıde uzmeyın :oops:
Nası yani sen gelmicenmi İkerrrrrrrr sözünü unutma bak topige mesaj yazmış yaz kardeşimi listeye :lol: :lol: :lol: :lol:
:!: evet arkadaşlar gece sürüşleri oldukça tehlikeli :!: :!: mecbur kalmadıkça gece yolculuk yapmayın.Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
doğru diyosun rıza arzu yu istanbul ekibi almadan gelmesin bu konuyu olgunlaştırın be abi... :cheesy:
Ayhan üsteğmenim eskortumuz olurmusunuz :pls:
Gece gündüz farketmez BİRİ BİZİ DURDURSUN
Arkadaşlar gece sürüşünde en çok ben tecrübe kazandım biliyorsunuz Gaziantep e gece gitmiştim benden size tek tavsiye sakın orjinal farlarınızla yola çıkmayın ve kesinlikle sis lambalarınıza güvenmeyin, herkes benim yaptığım gibi komple far içi alsın H4 35 Wat ampulu de taksın ondan sonra yola çıksın gece de bu şekilde çok rahat gidiliyor haaa bir de kesinlikle temiz vizörle yola çıkın hatta çizikler varsa yenisini alın çünkü karşıdan gelen aracın farı vizörde dağılınca onünü asla göremiyorsun, bu far konusunda size yardımcı olabilirim parçalar ampulle birlikte 17 YTL tutuyor takmasıda kafamıza göre veririz benim kel elektrikçim Fehmiye o bu işi zevk için yapıyor, ben 15 ytl vermiştim.
Birde şerit reflektör veya reflektörlü mont çok faydalı oluyor yoksa arkadan gelen seni gördüğünde üstünden geçmiş olur çünkü arka lambaları gören biri lamba ufak olduğundan seni uzakta zannedebilir benim motorun arkası gece yolculuğunda rengarenk ti arkadan gelen önünde neyin gittiğini anlamak için çok yavaşlıyor ve yanından da yavaş geçiyor heh heeee.
Bu da haritanız , galiba ben gelemeyeceğim :cry:
http://img119.imageshack.us/img119/9...0816218qh5.gif
Bu yol bilgileriniz...
http://img63.imageshack.us/img63/7664/tosyati8.jpg
Gonzalez sen gelmezsen bende gelmem