Geçen sene Karadeniz'de rahat yuzemedik. Deniz tadı alamadık. Su sakin olacak, dibi görünecek, içini ferahlatacak. Ege diyemiyorum uzak diye ama Gemlik civarları hem Cihana hem Emrehana yakın.8)
Yazdırılabilir Görünüm
Geçen sene Karadeniz'de rahat yuzemedik. Deniz tadı alamadık. Su sakin olacak, dibi görünecek, içini ferahlatacak. Ege diyemiyorum uzak diye ama Gemlik civarları hem Cihana hem Emrehana yakın.8)
O halde hep beraber Kuşadası' na.:mrgreen:
Salih Kuşadası moto fest.diyor :mrgreen:
Bende kısaca pes diyorum :?
Hem kuşadası Hem köyceğiz hem Didim motofest'leri diyorum :cheesy:
ooo festifal sohbeti başlamış şimdiden
Saydim : 4kez diyorum1 kez ediyorum kullanılmış.Bir festival yeter. B..unu çıkarmayın diyorum.:mrgreen:Etti mi 6 :lol::mrgreen:
ehuehuehue :p Hiç araya girmiyim dedim ama tutamadım kendimi :p:p
:mrgreen: Yav karadenize laf etmedim zaten. Ben ıslağı sevmiyorum dedim :cheesy:
Adamın biri sabahtan beri işten memnun değilim diyor ama alttaki resme bakarsak kulaklıklar takılmış cep telefonu ve bilgisayarı elinin altında sıcacık ofiste çok mutlu görülüyor :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...55037363_n.jpg
O gözlüklü arkadaş yerine bir de manita olsaydı :::)))
Anaaa geyik malzemesi olduk :p
İyi de abim, fotoğrafı ben çekmedim. Ben genel olarak memnuniyetsizliğimi söyledim sana. Ayrıca kariyerde yerinde saymak doğru değil. 50-60 yaşıma geldiğimde (Hiç sanmam o yaşı görebileceğimi de) aynı iş yapıyo olmam doğru olmaz.. Çiziktir dur nereye kadar :mrgreen: