Bugun motosikletin için ne yaptın ?
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8ae1b13890.jpg
Hayırlı akşamlar herkese motosikletime led ışık montajı yaptım deponun altına 3 yan kapakların iç tarafına 2 toplam 5 adet deponun oraya soket yapmıştım sök tak yapmak için bu haftasonu anahtar ile değiştireceğim. Elektriğini fardan aldım farı yakmadıkça ledler yanmıyor. [emoji113][emoji869][emoji41]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Toplam 3 Eklenti bulunuyor.
Herekese merhabalar Raptor Riders.
Birkaç gün önce buluşma dönüşünde motorum stop etmeye başladı ve daha sonrasında marş almayı da bıraktı. Otoparkta kendimiz iterek motoru AVM' nin otoparkında bıraktık. Sonraki günü motoru çalıştırdığımızda kısa süre çalışıp sonrasında stop etmeye devam etti. Önce karbüratöründen şüphelendik ancak söküp temizlediğimizde karbüratör ile alakalı bir sorun olmadığını gözlemledik. Sonrasında ateşlemeyi test ettik ve fark ettik ki bujiye akım gelmiyordu.
sonrasında donör bir motor sayesinde konjektör, ateşleme bobini ve pipo değiştirerek sorunun kaynağını aradık ama sorun bunlarda da değilmiş ve sonraki gün 5 saatlik bir video maratonundan sonra sorunun en son beyinden kaynaklı olabileceği tanısına vardık ve donör motorun beynini ana motora bağladık ve ufak bir karbüratör ayarından sonra motosikletim yarım marşta kavramaya başladı...
buradan elektrik ve mekanik ustalarımız vlad adıgüzel ve enes çiftsilindire ayrıyetten karbüratör ustamız oğuzhan magmaya selamlarımı yolluyorum ve şu zor günlerde beni usta usta gezdirmedikleri için çok teşekkür ediyorum...Eklenti 3731Eklenti 3733