-
kino kardeşim
arabaya takılacak aparat taksimde 150 ytl.dediler topuz başlı
birde maslak sanayi sitesinde aynı aparatı benim 96 model tempraya takma ücretide dahil 250 ytl.dediler.
senin metroda gördüklerinide araştırdım ithalatcısı yine maslakta onlarlada konuştum evet o fiatta dediler ama uzunluğu 2 metre bizim motorların teker yere baması 226 cm . yani o metro işi ters.
şimdi istersen taksim deki 150 ytl.lik araba aparatını düşün orda takacak usta bulursan ben sana kargolayabilirim veya konyalılarla görüş belki o aparatta ellerinde mevcuttur fiatlar dediğim gibi. belki daha hesaplı olur.konyada sabna yakın bir günde bitirirsin işi veya bu konyalıların mersinde bayiside olabilir.
-
en güzel ben ve eşim raptormuzula birlikte çıkmışız eee tabiki admin ve adminin karısı (Yenge) kötü çıkarmı :)
-
Valla bide benim emrahküçükgirgin ve yengenin çektiğim resmi var oda çok güzel, 10 ytl eder, emrahcım saygılar ;)
-
paracı paracı..... :P senden iyi gasteci olurmuş tayfunum zaptiyem....çek çek soorada sat... :mrgreen:
-
Ya şefim şaka bir yana istanbullara kadar gelmişsin ama erken dönmek zorunda kalmışsın geriye, üzüldüm gerçekten, burda ne güzel tatlı tatlı atışıyoruz bi tanışamadık, gelip gittiğini duyunca çok üzüldüm, keşke daha önceden tanımış olsaydım seni, bu yaz samsunada gelmiştim valla ya :(
-
ahanda adresim .. bi daha gelirsen ölümü gör... uuramadan gitme..
samsuna giriş var ya.. işte ordan beni arıyon .. hemen geliom...0 542 651 34 60 - 0362 431 79 41 temammı adresim anlaşılmayan yer varmı....
bizim istanbul işi tam bi felaket oldu yaaf ne sen sor nede ben sööllim...bi daha (affedersin) kıçıma adam takmakmı ttttööööööööööööbeeeeeee....... :x :oops:
-
Valla şefim bizimki 40 yılda 1 olacak bir olaydı değerlendirdik, ama memleket ziyareti gündeme geldiği an ATATÜRK gibi samsuna ayak basmadan rizeye geçiş yapmam valla ;) biz bu olayı yapana kadar zaten 10 kere görüşürüz gibime geliyor ;)
-
bekliom .. geri sayımı başlattım.. on dokus sekis yediiii. .... :?
-
fuar bahanesi oldu aslında,içimden paso "nan fuar bitse de grup sürüşüne çıksak,geçen sefer kısacık mesafede deliye döndüm bu kez çıldırırım herhalde adrenalinden" diye geçire geçire fuardan zerre zevk alamadım,gözüm görmedi öyle doğru düzgün hiçbir şeyi...sonrasında bir de büyükçekmece yaparız dedim ama vaktin geç yollarının uzun olmasından dolayı gelemeyecek dostlar vardı,varsın bu kez gitmemiş olalım sağlık olsun,ama ben her zaman beklerim b.çekmece'de sizleri,hepinizi...zira burda motoruna eşek muamelesi yapan biri ve benim dışımda rr sahibi olan kimse yok...alayı mondial falan ya da "ağır abi" tabir ettiğimiz büyük makinalardan,baya yanlız hissediyorum bu yüzden burda kendimi...adminim piknik falan ayarlayalım dedi,kafama yattı feci halde,önümüzdeki günlerde organizasyonu planlamaya başlarız herhalde...katılımda bulunan herkese tekrardan çok çok teşekkür ederim...unutulmaz bir gündü... :cheesy:
-
Yapiciğiz inşallah ta bu kadar insan nası doyacak merak ediyorum...