cihan daha öncede bahsetmiştim diyorsun ya hani
börtü böcek gelir diye maske ve gözlük aldım ;)
birde çene diyorsun ya abi ben düşmeyi biliyorum :D sorun değil :D
HADİ SÖYLE NE HALİN VARSA GÖR DE BANA....
Yazdırılabilir Görünüm
cihan daha öncede bahsetmiştim diyorsun ya hani
börtü böcek gelir diye maske ve gözlük aldım ;)
birde çene diyorsun ya abi ben düşmeyi biliyorum :D sorun değil :D
HADİ SÖYLE NE HALİN VARSA GÖR DE BANA....
:mrgreen::mrgreen: yok görme sen ne halin varsa :mrgreen: seni sevdiğimizden aydınlatmaya çalışıyoruz. Çene olayında, düşmeyi biliyosundur ona birşey diyemem. Ama Allah korusun, benim kazamda olduğu gibi ya direklemesine bir yere çarpar da motorun üstünden dümdüz karşıya uçarsan ve karşında bir araç, bir kaldırım, bir cisim varsa ve ona doğru kafa dikleme uçuyorsan?
Maske gözlük olayına gelince, 120 km hızla giderken, şu godaman böcüklerden biri de 50 km hızla sana çarparsa suratına taş atılmış etkisi yapıyor. bilmem anlatabildim mi :p
:D:D:D:D:D
farz edelim ki direklemesine bir yere çarpar da motorun üstünden dümdüz karşıya uçmaya başladım
1. seçenek motorun üstünden uçmamak
2. seçenek uçuyorsam bile çarpacağım cisime yer muamelesi yapıp sanki yere düşüyormuş gibi çarpmak :D
böceklerde haklısın bu nedenle diyorum ya maske ve gözlük alıyorum yüzümde açık yer kalmıyor :D
biz izmirde paintball oynarken de bir kere boynumdan vurulmuştum sonra her oyunda boyunluk takmaya başladım... gerçekten acıyor lafım yok ama ben çok fazla hızlı gideceğimi sanmıyorum ki benim gideceğim hız en fazla 100 oda en fazla :D otobanda yol boşken :D
şehir içinde 50-70
No comment.. :|
HOO HOO HOO!...
GÜNAYDIN FORUM!
USLU ÇOCUK OLDUNUZ MU BAKİİM BEN YOKKEN? :mrgreen::p:mrgreen:
yok be yaa ne uslusu ben şımarıyorum yavaş yavaş :D
nasılsın bakalım? ben yokken dedin! neredeydin?
Tanış baba :p:p