Günaydınlar güzel ailemizin sıkı dostları:)
Hafta sonu bana olur hemde güzel olur:)
Yazdırılabilir Görünüm
Günaydınlar güzel ailemizin sıkı dostları:)
Hafta sonu bana olur hemde güzel olur:)
günaydın...
erkan baklavadan kargo yaparsın dimi :mrgreen:
Hayırlı cumalar canlar :happy: Bi baklavadır gidiyo, hayırlısı :p
Bu arada, az önce aldığımız son bilgilere göre, yeni oğluşum bayiiye gelmiş :happy:
Valla abi; ben 15-16 şubatta istanbuldayım. 15 şubat Cumartesi, Bilgi üniversitesi otoparkında uygulama eğitimi alıcam. 16 şubat pazar, Askoç Hotel (Sirkeci)'de teori eğitimi, Liderlik eğitimi ve Türkiye Motosiklet Platformu (TMP) Yönetim Kurulu Toplantım var. Fakat o haftasonu görüşebileceğimizi hiç sanmıyorum.
Şubatın sonunda fuar var. Kısmetse hayırlısıyla fuara gelicem. Ama baklava muhabbetini yapabilir miyiz bilmiyorum. Motorla mı gelirim, tabanvay mı gelirim bilmiyorum çünkü.. Motorla geleceğimi hiç sanmıyorum. [smilie=greencolorz:
Taktım abi birtek aynaları sıkıştırmadım oda değiştireceğim için uğraşmadım
kargo yok kardeşim oraya geleyim size özel olacak bayatlamasın :mrgreen:8)
ne güzel ne güzel Hayırlı olsun kardeşim gider görürsün beyaz McQueen nazarnazar
Misafir baklavası tatlısı ile gelir değilmi Salih abi :mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yok bea, motoru almaya gitmeden gidip görmiycem..
Misafir baklavasıyla mı gelirmiş :dil:
Hayırlı sabahlar olsun inşallah. Sağlıklı, mutlu, hayırlı ve bol kazançlı bir hafta dilerim.. :happy:
günaydınlar olsun güzel aile herkeze mutlu pazartesi günleri :D
Günaydınlar arkadaşlar,Yeni motorlar sahiplerine hayırlı olsun..
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi:cheesy:nazar
Soğuk ve Bulutlu istanbul sabahından herkese merhaba:cheesy:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi Herkese İyi Haftalar 8)
Günaydınlar 8)..
Atilla'yı gören var mı? Adam 25 Aralık'tan beri girmemiş foruma.
Salih abim sabah sabah içimi açtın valla :?: ben motoru almadan zam yapmasınlar yav..
Ati abiyle haftasonu konuşmuştum. Bi telefon edin isterseniz.. :ntr:
Beni de bu ay iki trafik bir kasko bekliyor.. Kendi sigortam dahil senede 5000 küsur lira sigortaya gidiyor. :(
Geçen sene motoru Allianz da 190 civarı yaptırabilmiştim, bakalım bu sene şapkadan ne çıkacak..
Atilla 4 numaralı aile üyesinin havasına şimdiden girmiş :mrgreen: Forumu bu kadar sallamazdı 8)
Bu haftayı es geçsinler sigorta şirketi abiler.. Sonra ne kuruyolarsa kurabilirler 8) çok bencil davrandım sankim :?
Yok, 23'ünden sonra yapsınlar:mrgreen:.. Seneye Allah kerim 8)
3. ayı atlatsınlar sigorta şirketleri. tanıdık var galiba ay atlatmak için :?
abiler cumartesi günü ali ustanın yanındaydım herkeze selamları var özellikle celil abiye bana gelmiyor diye yakınıyordu :)
Günaydınlar Raptorriders ailesi , güzel başlayan çabuk biten bir hafta olsun inşallah:)
Herkese iyi haftalar dilerim, umarım bu hafta artık güzel geçer...