Eyvallah abi biz her daim hazırız [emoji2937][emoji2937]
Redmi Note 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazdırılabilir Görünüm
Dün yorgunluktan yazamadım, işe zincir temizliği ile başladım. Uzun zamandır marşa bastığımda sıkıntı çıkaran rubleyi, üzerinde hafif çatlaklar olan manifoldları değiştirdim. Manyeto kapağını takarken statorden çıkan ateşleme kablosuna zarar vermişim o kısma ek yaptım ama hasarlı iken marşı zorlamıştım, röleyi bozdum [emoji16]. Tam oldu da bitti maşallah derken gene bişey çıktı [emoji1787]
Dünkü uğraşı sonucu artık kendimi tam bir regal sürücüsü gibi hissediyorum [emoji1591][emoji1591]
M2101K7AG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eline koluna sağlık beyaz gelinciğin ufak ufak rahatlamalara başladı. Benzin hortumlarına da bakaydın geçen bir dokunuşla tık diye çıkmıştı..
Bende benim moturun yağmuru izleyişini izledim, güya dünkü havaya kanıp bir tur ayarlamıştım garibimi temizlemiştim.
Çarşamba çarşafa dolandı harbiden burada sağanak başladı. Yarına allahtan kadıköy karşıdan gelecekler düşünsün :) ben 30km ıslanırım
İyi pazarlar Raptor Riders. Dün Uğur abinin ve Arminin yardımlarıyla shadowun yağını ve yağ filtresini değiştirdik [emoji869]https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...c64905d8c2.jpg
SM-A346E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi