hani 1 günde veriyolardı kanka noldu yok mu gelişme ?
06.Eylül.2016
Bypale
Alıntı:
Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı
Kanka bana MK deme hala motor çıkmadı benim ://
Olum en son forumda biri yazmıştı. Oraya motoru bırakmış. Yapmamışlar almış ordan. Sıkıştır adamları. Yapmıyolarsa gider alırız.
06.Eylül.2016
Kerem Düzgün
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
Olum en son forumda biri yazmıştı. Oraya motoru bırakmış. Yapmamışlar almış ordan. Sıkıştır adamları. Yapmıyolarsa gider alırız.
bende led far yaptırcam ufak bi işlem ama böyle ilgi gösteriyolarsa gruba para kazandırmam
06.Eylül.2016
Bypale
Alıntı:
Rkeem Nickli Üyeden Alıntı
bende led far yaptırcam ufak bi işlem ama böyle ilgi gösteriyolarsa gruba para kazandırmam
Kero mangalı yak. Ben dünyayı aydınlatıyım sana. Led neki. Toparlayın kendinizi. Malzemeleri ayarlayın. Bayramdan sonra sedatların dükkana otağı kurcaz 8)
06.Eylül.2016
Kerem Düzgün
Alıntı:
Bypale Nickli Üyeden Alıntı
Kero mangalı yak. Ben dünyayı aydınlatıyım sana. Led neki. Toparlayın kendinizi. Malzemeleri ayarlayın. Bayramdan sonra sedatların dükkana otağı kurcaz 8)
o zaman maaşı alınca toros farı ve çakmaklığım hazır, yağ da hazır olur destek ve yardımlarınızı esirgemeyin :cheesy: kışlık bakımımızı yapalım bide üstüne sucuk ekmek yaparız orda yorgunluğumuzu alsın üfff :hastayız:
06.Eylül.2016
Bypale
Alıntı:
Rkeem Nickli Üyeden Alıntı
o zaman maaşı alınca toros farı ve çakmaklığım hazır, yağ da hazır olur destek ve yardımlarınızı esirgemeyin :cheesy: kışlık bakımımızı yapalım bide üstüne sucuk ekmek yaparız orda yorgunluğumuzu alsın üfff :hastayız:
Cilala parlat yani. :hastayız::::::
06.Eylül.2016
CaNeR
Beyler yeter burası günaydın sayfası sucuk ekmek sayfası değil :p:cheesy::cheesy:
06.Eylül.2016
Bypale
Alıntı:
CaNeR Nickli Üyeden Alıntı
Beyler yeter burası günaydın sayfası sucuk ekmek sayfası değil :p:cheesy::cheesy:
Akşam oldu . Sana günaydın kardeşim ::::::::::
06.Eylül.2016
Kerem Düzgün
Alıntı:
CaNeR Nickli Üyeden Alıntı
nee sucuk ekmekler senden mi :D
06.Eylül.2016
CaNeR
Bayram öncesi iş yoğunluğu var anca size yetişiyorum :cheesy: