Abi çok romantiksin. :love: :p :p :p
Yazdırılabilir Görünüm
İzmir'in dünkü güneşli bahar havasından sonra yağmurlu bir gün... Umarım Fuar zamanı geçen seneki gibi yağmurlu ve soğuk olmaz...
Fuar zamanı yağmurlu ve soğukmuydu istanbul :? ben günlük güneşlik hatırlıyorum.. :ntr:
Anladım.. Demekki neymiş, çok ekmek yiycez, çok meyve yiycez :mrgreen::cheesy:
Herkese hayırlı cumalar ve günaydın...
Hayırlı cumalar, Celil gününden herkese günaydın.. :happy:
hayırlı cumalar hafta sonu habercisi olan bu günden herkeze merhabalar şimdiden iyi hafta sonları bol güneşli günler dilerim güzel aileye :) bide yağmurda kullanmak iyi değil diyorlardı dün celil abiye baskına gidiyoduk yolda tutulduk yağmura geri vites yaptık dönene kadar yağmurla arkadaş olduk zevlki ve gripli olarak geldi ama olsun herşeye rağmen güzel :D he bide telefon bozuluyordu az kalsın yüreğime indi ama onuda kurtardık :D
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi nazar:D:D:D
Cihan cuma ne çabuk gelmiş bir hafta daha bitiyor 8)
Ömer cip akşam siz benm buraya gelene kadar yağmur sizden önce geldi size karşılama yapacaktı neyseki yolda benzinciye girip beni aradınız geri çevirdim yoksa çok daha fazla ıslanacaktınız geçmiş olsun hava düzelince bekliyorum 8)
Günaydın dostlar bu kadar sıcak günler geçti bende bugün motorla işe geldim yağmıyordu ama çamur oldu daha yeni yıkamıştım ahhhhğğğ..:x
Doğukan ne yaptı acaba? sopa,jop,elektro şok ????????? :x
Günaydınlar Raptorriders ailesi, Hayırlı Cumalar :lol:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar Hayırlı Cumalar
dün gece düz ve karanlık ıssız bir yolda yagmur altında uzun bir sürüş yaptım sevgililer gunune oyle girdim motor dile gelcekti yeminle :D:D:D
Herkese hayırlı cumalar... Hafta sonunuz bol güneşli geçsin, hava ılık olsun... gezesim var ama işten güçten nafile...
istanbul ' u bilmem ama ankara da izmir den farklı değil ; bu sene kar-yağmur açısından çok yetersiz geçiyor kış..
İyi hafta sonları güzel insanlar,
Ben de bu haftasonu istanbuldayım :cheesy: Eğitim ve federasyon toplantısı için gelicem. :cheesy:
celil abi armalar bana ulaştı çok teşekkur ederım suan ısteyım gormek ıcın sabırsızlanıyorum ::D:D:D:D:D
valla cabuk geldi bende anlamadım :D:D:D