Yazdırılabilir Görünüm
18:15 gibi şirinevlerde buluşup sahilden geçicez
Alıntı: Erkan1855 Nickli Üyeden Alıntı Sende benden zayıfaında [emoji23] ölede olmuyo işte Sent from my iPhone using Tapatalk benim sorun kilo değil de direksiyonla alakalı, gidon olsaydı görürdünüz asddalshsşhaşsd
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı 6 buçuk gibi şirinevlerden çıkmayı planlıyoruz bir aksilik çıkmazsa moruk. haber vereyim istiyorsan Tamam bende o saattr cikiyorum is yerinden buyuk ihtimal ayni vapurla geceriz. Iskeleye giden arasin. Yaziyorum whatsapp ozelden ;) GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı go kart mı ayıp ayıp haberimiz yok Alıntı: Erman Nickli Üyeden Alıntı gelebilseydin keşke toplantıya haberin olurdu :) Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı bence o aletler de kilo çok büyük dezavantaj kanka :)) aynen kanka kilo dezavantaj ama direksiyonda önemli ::::: özendirdiniz :D
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı aynen kanka kilo dezavantaj ama direksiyonda önemli ::::: özendirdiniz :D sen bide video yu gör ali abi atarsa inş :D
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı aynen kanka kilo dezavantaj ama direksiyonda önemli ::::: özendirdiniz :D Sıkıntı yok kardeş bir daha yaparızz :) ayrıca halı saha organizasyonu da yapacağız yakın zamanda sanırım.
Alıntı: Erkan1855 Nickli Üyeden Alıntı sen bide video yu gör ali abi atarsa inş :D virajlara efsane girdim onlar görünecek :)
ben gelemiyorum buluşmaya iş geç biticek
Alıntı: 10Ur1903 Nickli Üyeden Alıntı ben gelemiyorum buluşmaya iş geç biticek �� ne kadar geç?
12 gibi kardeşim