-
Eşimle yaşadığımız ilk uzun yol ve festival etkinliğiydi. İlk başlarda sıcak bakmasada. Hoparlörlerden raptorriders seslerini duymak bir aile olduğumuzu onada tam anlamıyla hissettirdi. Yani artık rahatım:) ve bu festival için başta başkanlarımız ve teker döndüren emeği geçen her aile bireyimize teşekkürler. İnşallah daha güzel festivalleri hep birlikte yaşamak dileğiyle.
Saygılar sevgiler
-
EFSANE BİR EĞLENCEYDİ YA :D:Rockn Roll:8)
-
Bu büyük toplantımıza katılıp bizi onurlandıran tüm arkadaşlara teşekkurler.
-
emeği geöen herkese çok teşekkür ederim, herşey güzeldi cumartesi çıkanlar için biraz kısa sürdü ama yapacak bişey yok yinede herşey güzeldi
-
Arkadaşlar bir festivali daha geride bıraktık ama bu festival çok özel çok güzel onur verici bir festivaldi .
Türkiye'nin pek çok şehrindeki tüm kardeşlerimizle yüz yüze tanışarak sohbet,muhabbet ederek eğlenceli oyunlar oynayıp kumsalda hep birlikte birlikte güneşlenip yüzerek eğlenerek kardeşliğimizi pekiştirdik.
Hep birlikte olabilmek için işini gücünü zamanını bayağı yüklü yol ve kamp masraflarını karşılayarak çok uzun km ler yaparak Festivale katılan Tüm Raptor Riders Ailesi'ndeki Kardeşlerimize çok çok Teşekkürler ediyoruz iyiki varsınız :hastayız::):Rockn Roll:8)
-
-
Sevgili RaptorRiders Ailesi . Anlatılacak ve söylenecek çok söz var ama anlatmakla bitmez ;
Kısacası RaptorRiders anlatılmaz yaşanır.
Çok kalabalık bir organizasyondu haliyle baya bir dağıldık sonra toplandık bir ara baktım gene herkes kaybolmus.Ama sonunda tüm kardeşlerimizle oturup muhabbet etme şansımız oldu. Bizimde eksikliklerimiz oldu.Herkese bir arada tutma konusunda zorlandık ama sonuçta herşey güzeldi . Grup gün geçtikçe dahada profesyonelleşicek ve hatalarımızda azalacak sürçü lisan ettiysek affola.
İyiki varsınız kalbi gelmesede bizimle atan ve gelen herkese çok ama çok teşekkürler.
İnşallah böyle bir organizasyonu RaptorRiders Ailesi olarak yapmak bizlerede nasip olur.
-
Resimler videolar herşey çok güzel. Orada olabilmeyi çok isterdim. Fakat iş motorun rodajda olması ve maddi durumlardan dolayı katılamadım malesef içimde ukte oldu
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Bu festivale gelemediğim için çok üzülüyorum. Nasip değilmiş 😞