Sedat ve Ayhan kardeşimizede teşekkürü bir borç biliriz insanın böyle devreleri olunca elindende bişey kaçmaazAlıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
Sedat ve Ayhan kardeşimizede teşekkürü bir borç biliriz insanın böyle devreleri olunca elindende bişey kaçmaazAlıntı:
adminim yanımızda arkadaş getirebiliyozmu RR olmasa olurmu yani
Bence abartmasak iyi olur gibi, yanlış anlama olmazsa. Buradan da katılacak arkadaşlar var.
buradan da katılacak arkadaşlar var derken gelen herkez RR kullanıcısı mı olsun demek istedin ben anlayamadımAlıntı:
Evet, mümkün mertebe, kesin kural olmamakla birlikte.Kamp alanı kısıtlı ve ben mümkün mertebe arkadaşlara yaktıkları benzin haricinde yük getirmek istemedim, o sebeple.. Yoksa herkese kapımız açık ama imkanlar bir yere kadar.
Arkadaşlar herkes katılabilir RR seven herkes gelebilir bu bizim geleneksel buluşmamız ama önceden haber vermek kaydıyla sonrada listeye adını 1 kişi yazdırıp sonrada 3-4 arkadaşınızıda söylemeden getirmeyin.Biliyorsunuz sayı önemli.RR sahibi olması gerekmez RR gönül vermesi yeter.
Emrahsss kardeşimizin dediği gibide imkanların belirli bir yere kadar site harici Regalraptor.net üyesi olmayanlar olmasın bizbize olalım sonucta sitemize üye olup regali olmayan arkadaslarda var ama bizim üyemiz motorlar önemli değil regalraptor.net üyesi olsun yeter.
ok :cheesy:Alıntı:
aidikurt Nickli Üyeden Alıntı
Tabii kimseye gelme diyemezsin yani genel olarak ama toplantımızın özelliği gereği siteye üye olan ve regalci olanlar için düzenlenen bir organizasyon olduğundan ve sitenin geleceği gibi konuları da kapsayacağından ve yine bir aile ortamı olacağından site harici yabancı motosikletli tanıdıklarınıza kerhen de olsa belki çoğumuz tabii gelsin deriz. İşin açığı doğrusu bu. Kimse alınmasın, hepimizin az buçuk tanışı çevresi var.
OK ABİCİM ANLADIM BEN PROBLEM YOK sorim dedimmmmAlıntı:
Aksu Nickli Üyeden Alıntı
Emrah komutanım ilginize yüreğinize saglık çok güzel bir organize olmuş devrelerinize ve size teşekkürler