müslüm baba mehmet abi bizim giriş ücretlerini sponsorumuz olan sarıkayalar karşılayacak dedi kubilay beyle ilgili değil.Giriş ücretli ama raptorriders üyelerininkini sponsorlar karşılayacak.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Yazdırılabilir Görünüm
müslüm baba mehmet abi bizim giriş ücretlerini sponsorumuz olan sarıkayalar karşılayacak dedi kubilay beyle ilgili değil.Giriş ücretli ama raptorriders üyelerininkini sponsorlar karşılayacak.Alıntı:
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Bu para işlerinden oldum olası sıkılmışımdır o kadar çok yerde o kadar çok kişiden kazık yedimki inanamazsınız , adama tamire gideriz usta ne vereceğiz diye sorarsın yaw önemlimi kardeşime bak der iş bittikten sonra ufacık bir tamire ver 150 YTL yeter senin için der hadi şimdi gırtlağına sarılıp bu adamı motorun içine sokma.
Bu tür organizasyonları yaparken her şeyi baştan söylemeniz gerekir tabiki orada büyük bir organizasyon var kesinlikle inanılmaz masrafları olacaktır, sizler önder insanlarsınız gerçekten çok zor görevler yapıyorsunuz, insanlar hem yardım etmezler hem de en iyisini isterler, sürekli de eleştirirler, bende zamanında çok organizasyonlar tertip ettim kimseyide mutlu edemedim, şunu öğrendimki bedeli ödenmeyen şeylerin değeri bilinmiyor, giriş ücreti alınacaksa veya başka nereye ne ödenecekse önceden yazılırsa sorun çıkmaz herkes bilerek gelir, bu işlerde sürprizle karşılaşınca tatsızlık oluyor.
Hocam çok doğru söylüyorsun, tüm söylediklerine katılıyorum. Gerçektende birileri çıkıp bir şeyler yapmaya kalkar, zamanını harcar, emek verir, millete dil döker, çabalar, didinir ve bu işleri yaparken yardımcı olanların sayısıda inan bir elin parmaklarını geçmez. Ama haklısınız, azda olsa çokda olsa baştan belirtmekte fayda vardı ama bu da az önce dediğim gibi bu kadar işin içinde bizim ihmalimiz. :? Yoksa taaa bilmem nereden gelmiş, masraf etmiş birisi zaten 5 liranın hesabını elbette yapmayacaktır.
Sakın "adama tamire gideriz usta ne vereceğiz diye sorarsın yaw önemlimi kardeşime bak der iş bittikten sonra ufacık bir tamire ver 150 YTL yeter senin için der " gibi algılamayın, çünkü öyle emirvaki etmek değildi maksadımız. :cry:
Bizim tek beklentimiz siz dostlarımızın geldiğinde memnun olarak ayrılması ve bu organizasyonun mali yükünü üstlenecek işletmenin de zarar etmemesi. Çünkü yaklaşık bir sayı tahmin ediliyor ona göre hazırlık yapılıyor, masraflar ediliyor onlarda bu işten memnun kalsın istiyoruz. İnanın bana, kendilerine de "biz bu işten herhangi bir gelir falan beklemiyıoruz, tek isteğimiz bu organizasyona katılanların ve de sizin bu işten memnun kalmanız. Sizlerin memnuniyeti bizlerin memnuniyeti olacaktır" diye belirttim. Ve bu şenlikteki kendi adımıza düşen herşeyi kendi imkanlarımızla, kişisel ilişkilerimizle halledip ne gelecek dostlarımıza, ne işletme sahiplerine yük olmamaya çalışıyoruz.
Umarım gelip de tanıştığımızda sohbet ettiğimizde beni daha iyi anlayacak, hak vereceksiniz.
Selamlar...
heytt beaa varya gelme imkanım neredeyse yok ama o kadar güssel gidiyo ki topic gaza geldim beaaa.
hayırlısı diyelim :cry: :cry:
İsmailim, yaparsın sen bişiler... Birlikte gaz açmayacak mıyız???Alıntı:
iakyurek Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
carvalho Nickli Üyeden Alıntı
Selçuk kardeşim sen nereye istersen oraya gaz açarım ammmma aile işin içine girince :cry: :cry: :cry:
Halletmeye çalışıyom kardeşim inşallah tosyadayız hep beraber...
ya arkadaslar abiler birisi bana biras yardımcı olabilirmi ben sinoptan gelecemde nasıl gelecem ben oraya motorumda yok zaten gelmesemmi ne anlamadım gitti okan abiyide göremiorum msn lerde bu aralar :) vala böle giderse benim işde yatacak gibi birisi yardımcı olursa msn den falan konussam az bi iyice bi bilgi alsam cok iyi olacak benim için :S
bide şu geliş yollarını kroki ve yol haritası gibi belirtseniz
Kubilay kardeşim inanın ben sizi çok iyi anlıyorum bu işler çok zor sizleri kutluyorum medeni cesaret diye buna denir.Alıntı:
kubilay Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşım arabaylamı gelicen yoksa otobusmu düşünüyorsun eğer araban varsa vur İstanbul yoluna yolda gördüğün Tosya tabelalarını takip et gerisi kolay yok otobusle geliyosan gel Tosyaya kadar alırız bi şekilde seni oralardan hatta belki dolmuş bile olabilir Tosya dan dipsiz göle malum festivalAlıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı