Bu hafta yok ama haftaya çarşamba bir caddebostan yapalım derim 8)
Yazdırılabilir Görünüm
Bu hafta yok ama haftaya çarşamba bir caddebostan yapalım derim 8)
Arkadaşlar,
Akşam benzin yakmak istiyorum tekirdağa köfte yemeyede gidebilirim, kadıköye içmeye de hiçç bir planım yok. Eğer akşam katılırım diyen olursa buradan yazsın 8)
Arkadaşlar saat 20:00 de bakırköy sahil yolunda ki motogarage cafede bulusuyoruz :) aramiza yeni katılan arkadaslarida görmek isteriz :) musait olan buyursun gelsin mekani bilmeyenler için numaram 05425073515
1 Özgürr
2 punisher ( musa )
3 dradengo (bobberturk engin abi :)
4 bluewine ( Şahin )
5 MuratGokturk
[]...sim.com/q973yB)
Biraz ani buluştuk :D
Celil abinin bilgisi dahilinde 10 eylül akşamı saat 20:00 20:30 civarı bakırköy moto garage cafede buluşuyoruz tum RR ailesini orda görmekten mutluluk duyarız artık kim gelicek diye liste yapmayalım bence gelmek isteyen davet beklemesin lütfen çıksın gelsin ama isteriz ki HERKES GELSİN :)
Abi etmayin baskanin bile haberi var bu nasil ani bulusma hickimsenin haberi yokmus gibi davranin hehe :)
Evet Arkadaşlar Bende gelicem ve geniş katılım istiyorum forumumuz için bazı kararlar alınacaktır ve bunda herkesin katkısının olmasını istiyorum 8)
10 eylül akşamı saat 20:00
Bakırköy sahil yolunda motogarage cafe
Adres :
Sahil yolundan aksaray topkapı yönünden gelenler : Bakırköyden önceki son çıkış olan veliefendi çıkışını geçer geçmez sağda oto galerilerin olduğu yerde
E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye öıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda
Sahil bakırköy istikametinden gelenler : Bakırköy sahildeki ido yu topkapı yönünde geçin ilk sağdan köprü üzerine çıkıp U dönüş yapıp sahil yolu dönüş yönüne girin hemen sağda oto galerilerin yanında