Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı iyi günler dostlar. sen yine mi geldin geyikçi :D gümrüğe göndermediler mi seni bugun :x:::::
bugun geçmiyomu bana mı öyle geldi :shock:
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı sen yine mi geldin geyikçi :D gümrüğe göndermediler mi seni bugun :x::::: Bugün ofisteki işleri alt üst etmekle meşgul. Bi tane beyanname yazdı onuda elşne yüzüne bulaştırdı :duvar:
Alıntı: K.Erkut Nickli Üyeden Alıntı Bugün ofisteki işleri alt üst etmekle meşgul. Bi tane beyanname yazdı onuda elşne yüzüne bulaştırdı :duvar: :D:D onun adı fatihh fethediyo ofisi :x
Alıntı: Rkeem Nickli Üyeden Alıntı sen yine mi geldin geyikçi :D gümrüğe göndermediler mi seni bugun :x::::: yeni afyonum patlıyor kanka ya iki gündür uyku uyumuyorum. valla bi iş olsa da çıksam diye arandım da pek bir şey yoktu bugün :)
Alıntı: K.Erkut Nickli Üyeden Alıntı Bugün ofisteki işleri alt üst etmekle meşgul. Bi tane beyanname yazdı onuda elşne yüzüne bulaştırdı :duvar: ayıp ayıp insanlar okuyor bunu :) talimat yanlış gelmiş dostlar benlik bir durum yok
Geçmiyor abi geçmiyor :)
Alıntı: Fatih Ucek Nickli Üyeden Alıntı ayıp ayıp insanlar okuyor bunu :) talimat yanlış gelmiş dostlar benlik bir durum yok hadi bugunde bitti sayılır :)
Daha 29 dakka var SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alıntı: recep86 Nickli Üyeden Alıntı Daha 29 dakka var SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi bizimde 37 dk var yaniiiiiii receppppp :D