O zaman güzellll :cheesy:
Yazdırılabilir Görünüm
Haftasonu sıkıntılı, haberiniz olsun...
http://www.foreca.com/Turkey/Istanbul
Regal raptor bu sene fauara neden katılmadı bilen var mıdır?
Fuar alanindan herkese gunaydin
Günaydınlar Herkese :D
Günaydın abiler saat 16.00 dan sonra fuardayım ..
Utku seni arıyorum :))
Ben geldim gençler. vedalaşamadık hengameden dolayı. Herkese tekrar tekrar teşekkür ediyorum ve sizleri seviyorum ailem.. :happy:
Cihan bizde seni seviyoruz hepimize geçmiş olsun tatlı keyifli yorucu bir fuar koşturmacasını daha bitirdik 8)
Günaydın, herkese iyi haftalar, kimler geldi bir yoklama alalım...
Dün 20:30 da baş ağrısıyla yatağa girdim, gece 1:30 da ağrısız kalkıp yarım saat mutfakta atıştırıp 2 de yatağa girdim, deliksiz 7 ye kadar. Demek ki bir gün dinlence bir gün eğlence bir Allah'ın kuluna haftada 2 gün tatil gerek :lol:
Haftanız hayırlı olsun, günaydınlar. 8)
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :D
Herkese iyi haftalar 8)
Günaydınlarr ,
Ailenin uzun zaman sonra bu kadar kalabalık ve keyifli buluşmasından sonra pazartesi işe daha bir keyifli geliyor8)
İyi haftasonları:)
Günaydınlar,Çok istememe rağmen kısmet olmadı katılmak,İyi eylenmişsinizdir umarım..
Günaydınlar ailem.. güzel bir hafta dilerim.. :happy:
Herkeze günaydın iyi haftalar
Günaydınlar Sevgili Ailem,:?::cheesy:nazar
Uzun zaman sonra 2 günlük tatil yaptım ve bu 2 günün hiç bitmesini istemedim. Bana bu keyfi yaşatan düm dostlarıma ve arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyiki varsınız.
Not : ilk gün için başkasın teşekkür ettim Ailem, kimse üstüne alınmasın :mrgreen::mrgreen:
Dipnot : Ankara, Bursa ve sakaryadan gelen kardeşlerim iyiki geldiniz. :cheesy::cheesy:
Dahada Dipnot: geyik olsun işte :mrgreen::mrgreen:
Günaydın abiler, kardeşler,
Çok keyifli bir gün oldu hepimiz için, özlemişiz birbirimizi :) İnş. arayı fazla açmadan bir sonraki organizasyonda toplanırız.
Fuarda son 1 saatte tüm parayı içeride bıraktım ama güzel şeyler aldım galiba :mrgreen: Bu arada Atilla ve Recep' e lojistik desteğinden dolayı ayrıca çok teşekkür ederim :mrgreen:
Not: Ankara' dan gelen arkadaşlar iyiki geldiniz. Bu sayede sonunda Emrehan' la da tanışmış olduk çok şükür :)
Günaydınlarrr.. Salı sallansın da bir an önce gidip yatıp uyuyalım yav. :( haftasonunun yorgunluğunu hala atamadım..
Günaydın raptor riders ailesinin güzel insanları, uyanın sabah oldu
Günaydınlar raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Şuan için güneşli ama heran kapanacak gibi bir hava Göktürkte:?
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Ankara'da güneşli bir "Salih" günü... :)
Yazmakta geç kaldım ama haftasonu için tüm İstanbul tayfasına ve Sakarya'dan iştirak eden börülceme, ulaşımımda çok büyük emeği olan, üstüne üstlük aç karnımı da doyuran sevgili Erkan kardeşime, Bursa'dan gelip kısa da olsa görüşme fırsatımız olan Özgür kuzenime çok çok teşekkür ediyorum. :cheesy: Normalde huyumdur, isim isim sayarım herkesi ama mesai başlamak üzere. :|
Yeni tanıştığım, tanışıp da ilk defa yüzyüze gelme fırsatı bulduğum, önceden tanışmış olup da özlem giderebildiğim bütün abilerime kardeşlerime selam ediyorum. Seviyorum ailemi yahu... nazar
İnşallah bu seyahatin tekrarı olur en kısa zamanda. :cheesy:
Edit: Mesai başladı ama bunu yazmalıyım; Emre ve Habibe; harika bir çiftsiniz. nazar Allah mutluluğunuzu, pastalarınızı, keklerinizi daim etsin. :mrgreen: Kaldıysa biraz daha alabilirim onlardan bu arada. :p Gerçi pasta bir başka harika çift içindi galiba ama en çok ben yedim. :p
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi nazar:D:D
Emrehan bizde seni seviyoruz :cheesy:
Afiyet bal şeker olsun Emrehan, bizim içinde çok iyi oldu tanışmak ne zamandır yazışıyoruz kısmet bugüneymiş çok mutlu oldum :) Sen bu taraflara gel bizde pasta, kek, börek sıkıntı olmaz :mrgreen:
Bende Özgür' ü atlamışım ayak üstü görüştük ama iyi oldu en azından görüştük, ayağına sağlık :)
En yakın zamanda tekrarını yapmak üzere inş. 8)
Günaydın efendim...
Pazartesi sendromu ile dün işe gömüldüğüm için bir türlü kendime gelemedim... Bu sene fuara da gelemedik ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel geçmiş... Umarım her zamanda böyle olur... Artık bizde seneye geliriz...
Emrehan ayağına sağlık. Bu yaz festivallerde daha sık görüşelim inşallah. :)