Günaydınlar EYYYYY cemati Müslimm :mrgreen::mrgreen:
Hayırlı cumalar herkese :mrgreen::mrgreen:
Celil abi benim scoterin ruhsatını tam bir sene sonra gittim aldım :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Rölantide sorun yok 8000-9000 de, motor soğukken hiç bir problem yok motor ısındığında (yaklaşık 10dk. sonra) hangi viteste olursa olsun gaza yüklendiğinde 15000 devire geldiğinde gaz yemiyor 2 -3 sefer gaz pedalına basıp çekiyorsun sonra düzeliyor,
gerçi dün akşam ustaya bıraktım emme manidolt contasının yedeğini almıştım bugun değiştirecek bakalım sonuç değişecekmi
şimdi o halde
şöyle açıklayayım
emme manifold contalarında değil problem
neden dersen
aracı iki kısımda ele alırsan çok basit bi arıza sıkıştırma yöntemi var
eğer sorun devamlı ise sorun kesinlikle mekaniktir
eğer ki sadece motor ısınınca yapıyorsa sorun elektronik olabilir
araçta lpg varsa bi lpg ayarına baktır derim
ama hem benzinde hem gaz da yapıyorsa contadan değildir başka bir sorun vardır...
bu genel bir düşünceydi
kendi düşüncemi soracak olursan da
araban enjeksiyonlu
ve büyük ihitmalle 3.18i bir araçta m40 ciğer var ise bu araca istanbul trafiğinde lpg siz binmezsin :D
araç soğukken sorun yok ama tam lpg ye geçmesi için motorun ısınması gerekiyor ya
o ısınma tam sağlanamadığından beyin erken gaza geçiriyor daha sonra motor az beslemede gibi çalışıyor ve gaz yemiyor olabilir
lpg ayarını yaptır derim ayarı biraz açtırmanı tavsiye ederim...
Hep soylemisimdir,bu mubarek gunde Mc ve Cihan 'in duasini alanin motoru kaza bela gormez:),Raptorriders uyelerine dualarinizi esirgemeyin,hayirli cumalar:)
Günaydınlar Ahaliiiiii:mrgreen::mrgreen: