Didim - Kuşadası - Balıkesir - Eskişehir bunlara giderim kesin
Yalova ve eğridir zor gibi ama eğer ki bizim büyük turumuz içinde yolumuz düşerse uğrayalım ;)
Yazdırılabilir Görünüm
Didim - Kuşadası - Balıkesir - Eskişehir bunlara giderim kesin
Yalova ve eğridir zor gibi ama eğer ki bizim büyük turumuz içinde yolumuz düşerse uğrayalım ;)
Didimle kuşadası arka arkaya. İkisine de gitmek kasabilir ama didime gidicem sanırım. Balıkesir Eskişehir Yalova banko 8) Bunlar dışında henüz açıklanmayanlardan, Bursa Düzce İstanbul Sakarya Çanakkale de banko :mrgreen: İzmir Manavgat Gürcistan Yunanistan izinlerimi ayarlayabildiğimce inşallah.. :cheesy:
GÜNAYDINLAR :mrgreen::mrgreen: pazartesi sendromsuz, güzel, bol karlı bir hafta diliyorum :cheesy:
zaten RR olarak ortak gidilecek olanları ayarlarız buradan
sezona güzel bir giriş yapalım
ya şu t-shirt işini bir daha dillendirmek istiyorum... ne yapıyoruz t-shirt leri
Günaydınla RR
Günaydınlar Güzel Ülkemin Güzel İnsanları
NASILSINIZ :mrgreen::cheesy::mrgreen::cheesy:
GÜNAYDIN REPTIRRAYDIRS!!!
GÜZEL GEÇSİN HAFTANIZ!!! :cheesy:
RR olarak Sakarya İstanbul Bursa Yalova banko olacaktır diye düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl RR Eskişehiri es geçti ama büyük bi hata yaptı diye düşünüyorum. O yüzden bu sene Eskişehiri aşılayıp Eskişehire de çekmeyi düşünüyorum milleti... Kanımca bu şehirler RR için genel Festler olacaktır.
Özgürüm seni daha sık görür olduk. Bu durumu neye-kime borçluysak ona teşekkürlerimizle.. :mrgreen:
Bi sakin yaa :p nasılsın üstadım ulu manito.. :mrgreen:
Vur dedik öldürmüş :mrgreen: günaydın babacan..
Eskisehi emok a gidilir bu yıl .300km yol 3.bucuk saatimi almisti motoru getirken.
Cihan'cım ben normalde giriyordum da uzun bir süre rahatsızlıklarla uğraştım felan, moralim bozuktu. Artık geçti buradayım
Tekrar hoşgeldin kardeşcağızım.. Fuarda görüşürüz artık :)