Allaaaa abiler prog.süpper olmuş beaa
succuk+mangal+ muhabbet gırlaa
gel teskere geel :)
Yazdırılabilir Görünüm
Allaaaa abiler prog.süpper olmuş beaa
succuk+mangal+ muhabbet gırlaa
gel teskere geel :)
o haftaya 3 gece müzik programım var ahh c. tesi akşamı program erken biterse ve arkadaştan shadow u alabilirsem gece gelip grupla dönerim benim Kİ WİY oraya yetişmez (O KADAR) herkes orda olucak ne kadar güzel (O KADAR)
adminim ben adımı yazdırdım ama artcı gibiyim gelezsem kusura bakmayın. :?
polo abi sizsiz olurmu ya üzülürüz valla bak kino babada arabayla geliyo gelin valla biz liste az derken dahada azalıyoz
sevgili emrah
eline emeğine sağlık.yanlız bu kadar zahmetin manevi bedeli ödenemez.onun adına ateş pahası denir.ama egerki cebinden bişi çıkıyorda bunu bize bildirmiyorsan bilesinki ben karşıyım.bir ortak eylem var.herkes elini cebine atmalı.sen zaten mekanı organize ederek programı koyarak olacak en güzelini yapmışsın:alkis:
sevgilerimle
rızaya sonuna kadar katılıyorum üst teğmenim... sen yapılabilecek en iyi organizasyonu zaten tasarlayarak çok büyük bi iş yapıyosun, bi de çepten çıkması ihtimal masraf olmamalı... bunca adamın bunca yükü çekilmemeli... du bu burda olmiicak... ben öğlen gibin bi ariim seni...Alıntı:
RızaHoşgör Nickli Üyeden Alıntı
Yok arkadaşlar, bu kadar adamın masrafını ben nasıl cebimden ödeyeyim. Yapamayacaklarımı zaten söyledim, örneğin alkollü içecekleri muhtemelen ayarlayamadın, hemen yanda büfe var, arkadaşlar içeceklerini oradan temin edecekler. Diğerleri zaten Tugay Bey sayesinde basit oldu. Siz kafanızı takmayın, yetişemediğim yerde ben size bilgi veririm. Siz sağ salim gelin yeter.. Sevgiler..
Emrah komtanım ya, bişi sorabilirmiyim?... ben cumadan gelmeyi planlıyordum Okan"la çok önceden konuşmuştuk ... bu erken gelme durumu bir sakınca yaratıyormu sizin açınızdan ?yaratacaksa ben cumartesine erteleyeceğim gelişim ....
ben cevapliimmm....perşembeden gelin örtmenimm.. daha sakıncalı olursunuz böllece... :lol:
aşk olsun örtmenim biz teee çarşamba akşamı orda olcass.. sizde gelin .... bi sakıncası da olacağını düşünmeyin....aaaaaaaa......sakıncalı örtmenim benim....töööbeeee..... :sleep: :| :shock: :happy: :| :o :) :lol: :D :mrgreen: :scared:
sakıncalıyım dimi ehehehehe..................... :cheesy: :D :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :D