Yazdırılabilir Görünüm
GÜNAYDINNNNN RAPTOR RIDERS İYİ HAFTALARRR nazar:cheesy:
Günaydın ahali, hayırlı haftalar olsun herkeslere :cheesy:
günaydın hayırlı işler bol kazançlarrr
Alıntı: ağfndrdm Nickli Üyeden Alıntı Eskisehi emok a gidilir bu yıl .300km yol 3.bucuk saatimi almisti motoru getirken. bencede bir eskişehir yapmak lazım barlar sokağını fetederiz 8) tabiki havalar iyi olunca
Alıntı: ahmet kaşıkçı Nickli Üyeden Alıntı bencede bir eskişehir yapmak lazım barlar sokağını fetederiz 8) tabiki havalar iyi olunca Ağustosta iyi olacaktır 8) Ama gece sabaha karşı buzzzz gibi oluyor Eskişehir :cheesy::p
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Ağustosta iyi olacaktır 8) Ama gece sabaha karşı buzzzz gibi oluyor Eskişehir :cheesy::p :shock:soğuk bizi yıldıramaz :Dnazar
Alıntı: marlox Nickli Üyeden Alıntı :shock:soğuk bizi yıldıramaz :Dnazar Takım taklavatın tamsa sıkıntı olmaz zaten. 8)
Alıntı: cihan54 Nickli Üyeden Alıntı Takım taklavatın tamsa sıkıntı olmaz zaten. 8) takım taklavat deyince ne anlamamam gerektiğini tam anlayamadım :D ama maça sağlam ;)
Alıntı: marlox Nickli Üyeden Alıntı takım taklavat deyince ne anlamamam gerektiğini tam anlayamadım :D ama maça sağlam ;) Çadır mat yatak tulum eksiksiz ve kaliteliyse sıkıntı yok demek istiyorum. Yoksa kamplar sıkıntı olabilir senin için.. 8)
Alıntı: marlox Nickli Üyeden Alıntı takım taklavat deyince ne anlamamam gerektiğini tam anlayamadım :D ama maça sağlam ;) Mísal su hav geçirmeyen full korumali kalın deri ceket