iki araçda modifiye,boyalı ve kaporta işlem görmüş..bence de kompresyon testi iyi ise,pert kaydı yoksa,düşünülebilir..95-2000 seneleri arası 90 model 520i kullanmıştım..adamlar yapmışlar ve bunu bmw logosuyla mühürlemişler.
Yazdırılabilir Görünüm
iki araçda modifiye,boyalı ve kaporta işlem görmüş..bence de kompresyon testi iyi ise,pert kaydı yoksa,düşünülebilir..95-2000 seneleri arası 90 model 520i kullanmıştım..adamlar yapmışlar ve bunu bmw logosuyla mühürlemişler.
bmw dediniz şöyle bir bakarken anormal fiyatlı bir araç gördüm araçta ufak bir hasar var ama fiyat fazla uygun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...10747267/detay
ARACIMIZIN HASARI : AZ HASARLI ÇALIŞIR YÜRÜR DURUMDA
MOTORUNDA YÜRÜYENİNDE HASAR BULUNMAMAKTADIR.
bu tür cümleler beni hep şüphelendirmiştir.fiat anormal bencede...
bence fiat aralığı 35-40 arası olmalıydı?????
Ben o olayı bilmiyorum, mesela pert kaydı var bişey var. Ben bunu yaptırıp binemiyomuyum. Nasıl bir sıkıntı veriyor bana? Yaptırıp binerdim ben buna yaw :p
Az hasarlı olan BMW de nerden baksan en az 6000 tl masraf var :D sol taraf komple nanay. arka tarafa bakarmısınız. BMW ucuz bi araba değil. ne kadar eski olursa olsun. parçası en pahalı otomobillerden.
Cihan-1-pert kaydı olan araca kasko yapmıyorlar--2-sigorta ücreti yüksek oluyor.--3-tramer.org,ağır hasarlı araç bölümünden sorgulamak mümkün.ama güvenilir değil.--4-plakayı değiştirerek eski kayıtları siliyorlar.sorgulasanda hikaye..--5-şase no sorgusu en güveniliri--6-5664 hasar plaka yaz gönder.buda başka bir sorgu.--7-aracın son sahibisin..--8-en kısa zamanda bir yerlerden ses gelir.bu başladımı bu işişn sonu senin aracı tekmelemene kadar gider..
ALINTI:
pert araba araca sigorta yapılmış bedelin, anlaşmada belirtilen hasar yüzdesini aşacak şekilde hasar almış ve sigortaya iade edilmiş, ağır hasar raporlu araçlardır. büyük çoğunluğu gerçekten ağır hasar almıştır özellikle yeni araçlarda, ancak bazı araçlarda sırf havayastıkları açıldığı ve hafif hasar olduğu için de pert ayrılabiliyor ve/veya kullanıcı talebi ile de zorla pert yapılabiliyorlar hasar bedeli almak için.
8)