Vay be :? parama acıdım birden :p
Yazdırılabilir Görünüm
Vay be :? parama acıdım birden :p
Kaporta hasarı çok önemsiz olabiliyor bazı durumlarda ama riskli işler bunlar.
Arabadan çok iyi anlamak lazım sanki. Ben pek anlamam da; arkadaşım bir Mercedes C 230 Kompressor Sport aldı geçenlerde. 2003 model. Arabaya baktığınız zaman kaportada ciddi hasar var gibi görünüyordu (tavan hariç neredeyse her yer boyalı, düzeltilmeye çalışılmış ama tam olmamış birkaç küçük göçük, ön cam değişmiş vs...). Satan kişi aracın taşlı sopalı saldırıya uğradığını söyledi, biz de inandık, güvendik. Motor ve şasi sorunsuzdu, ufak tefek aksesuar vardı (AMG jant falan).
Neticede 32000TL gibi bir fiyata aracı aldık. Hiç bir masraf yapmadan kullanmaya başladı arkadaş, şu an 45000TL'ye alıcısı var.
Yani insanın bahtı açık olacak biraz. :p:p:p
bahtımız kapalı napalım:(
Benzine %50 indirim yapıp fiyatın sabitlenmesi ve gümrük, ötv, mtv, ntv, cnn, trt vergilerinin kaldırılması için totem yapalım. Hayal de olsa biraz huşu bulalım yahu. Bir düşünün, yurt dışından oradaki fiyatlarla birebir fiyatta bir motosiklet almışız, 1300CC kütür kütür hissediyorsunuz pistonların benzini nasıl emdiğini.. Benzin demişken onu artık düşünmüyoruz da, her bittiğinde gidip sigara parasına fullüyoruz.. :cheesy: :p ahh bee :mrgreen:
alp abi sana özelden msj attım ;)
ayrıca gönderilen o bmw nin kesinlikle ön sağ podyo da işlem var belkide şase ye bile girmiştir hasar
az hasarlı denmesine bakmayın bmw bu
dediğiniz az hasarlıda olsa binerim olmuyor
örneğin şasesi bozuk motora binmek nasıl riskli ise arabada öyle
sonuçta biz arabalarla 240 km nin üstünde yol yaparken araçta en ufak vibrasyon istemeyiz ama şasesi eğri arabalarda bu vibrasyon ne yaparsan yap kesilmez
hmm dersen ki ben sadece işten eve evden işe gidicem ve araba sadece en fazla 100 km yi görecek ve ömür boyu satmıcam benimle mezara girecek dersen ok
çünkü pert yada hasarlı araçları satmak sabır ve zaman ister
ayrıca bu tip araçlarda pert olması demek senin kasko yaptıramıyor olman demek
:D özgür güzel si :D fabrika çıkışı 136 hp ama çok ufak oynamalarla 148 e çıkar bunlar mpdlamaya çok uygun honda modeli blok gayet sağlam ve aracın aerodinamik bir artısı var hafifliği cabası
restini görüyorum ve 3 kat arttırıyorum
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lassifiedTitle
bu arada alacak arakadşlara şiddetle tavsiye ederiz... benim elim değdi bu araca...