Gunaydınlar Raptor Riders ailesi gri şehirden herkese selam :)
Yazdırılabilir Görünüm
Gunaydınlar Raptor Riders ailesi gri şehirden herkese selam :)
Günaydın buradada hava öyle :(
Noluyo burda :x
....
Ha pardon hatlar karıştı.. Bol keyifler sağlıklı sürüşler beyler.. :roll:
Adapazarı'na yaz gelmiş :lol::
http://www.accuweather.com/en/tr/ada...t/320547?day=1
Ben atlayıp geleyim de durumu soğuk ve yağmura çevireyim :mrgreen:
Haftanız hayırlı kazancınız bereketli olsun :)
Günaydınlar [smilie=greencolorz:
Herkese günaydın.Herkese iyi haftalar.
Herkeze Günaydın ne sis vardı sabah motorla dörtlüler,zenon para etmedi valla zor geldim sis demek güzel güneşli günler yakın demek :)
Valla dün izmitteydim ve yazlıkları giymiştim. Gayet iyiydi hava. Hatta dönüşüde Gölcük-Adapazarı saat 10'da baya kısa sürede geldim. Bu sabah kalktığımda buz kesiyordum. Şu sabah soğuğu çok berbat yaa. Gündüz hava iyi de gece yaşanmaz oluyo [smilie=greencolorz:
Gel de yağmur yağsın, dengelenir belki :mrgreen:
günaydınlar olsun iyi haftalar çabucak bitsin bu hafta cumartesi pazar gelsin hemen havalar iyice düzeldi :D
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Güzel bir istanbul sabahından herkese merhaba.8)
Günaydınlar RAPTOR RIDERS Ailesi Herkese iyi Haftalar :) nazar
Günaydın çılgın türkler
http://i.hizliresim.com/glnjYZ.jpg
"Onlayn günaydın" olmuş burası yine. :p
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi nazar:cheesy:
Günaydınlar Herkeseeeee 8)
Arkadaş ÖSYM'de tanıdığı olan varsa şu YDS ne zaman açıklanacak bi öğreniversin sevabına. Çatlicam kaç gündür yahu! :x
Ne kadar mes'udum bugün bilseniz... :)
Motörümü bakımdan aldım dün akşam, canavar olmuş maaşallah. Alır almaz bir 30 km kadar test etme imkanım oldu (usta taaaa oralarda olunca); baktım bi kendine gelmiş, titreşimi azalmış, sesi oturmuş, nefesi düzene girmiş, söz dinlemeye başlamış, bi akıllı bi uslu bi sevimli olmuş. :p
Hava da mis bugün Ankaracığımda; herkese benden çay! Şakir'e yok. (Ne diyem? Mahmut mu diyem?) :p
(Arkadaş şu kepenk açma işini de bana bıraktınız ya; alacağınız olsun!) :p
:p:p:p sadece gülüp bırakıcaktım da yorumlayım dedim. Sen nasıl bişeysin arkadaş yaa :p sabah sabah içinde havai fişekler patlıyo.. :yesil:
Ben de geçen hafta lastiğimin patlaması ile yarım kalmış Rodaj ıslatmamı dün akşam yaptım. İki Fazer 8 çıkıp viraj-yol yapalım dedik. Lastiğin yanaklarının balmumunu aldım. Bi de oğlumun nefesini biraz biraz açayım dedim, bi 245km/h gösterip bıraktım :happy:
Ha bu arada, bakımını da yaptırdın, ne zaman geliyon :ntr:
Günaydınlar,
Başkan,sıradaki buluşma Sakarya'da diyorsun yani,yada sadece Tanis davetli bize havamı?
Malum İstanbul'dakiler Beylikdüzü tarafında oturdukları için hep Tekirdağ tarafına gidiyorlar bana Maltepe'den Sakarya daha yakın 8)
Yahu ben isyanbulu HEP çağırıyorum. Ama dediğin gibi baaaağğğzı arkadaşlar isyanbulun öbür kesiminde oturduklarından hep aynı taraflara sürüyolar, buraya daha nadir geliyolar..
Sen de naaapbiliyo musun. Eko'nun bana sözü var, atlayıp gelcek bi ara. Sen onu ayart, kopun gelin iki draggy. :mrgreen: gerisinin geleceği yok napalım. Benim kapım herzaman herkese açık sonuçta..
Tanis'a gelirsek, onunla önceden beridir ayrı bi siyasetimiz var. O yüzden saldırıyorum ona :mrgreen:
Feyzırsekizi hava atmak için mi aldın olm? :p 245 göstermişmiş de yok balmumundan kanat takmış uçmuş da; peglerlen asfaltları kazımış sökmüş atmış da; ben de 140 yapmış adamım bugüne bugün! :p Nedir yani?
Ha bu arada, ben niye geliyorum? En son ben geldim o tarafa; sıra sende. :sleep:
Gunaydin ekip....fuar iptal Diye soylentiler var net bilgisi olanvar mı?
Ne çamur ne mızıkçı ne pis bi insansın sen yaa :p iğreniyorum senden :dil:
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi :)
Nasılda kardeş kardeş geçiniyormuş bunlar :mrgreen:
Noluyo nan :? Debriyaj mı kaçırıyo, yoksa Spyder'lardan birinin ön diski mi ötüyo :?
Tünaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Erkan,davet var Sakarya'ya..Aslında şu fuar yerine Şile geizisini Sakarya'ya uzatsak Celil abi dalarmı bize acaba :p Hatta Bağırganlı,Kerpe taraflarıda olabilir ama Polenezköy Ağva üzerinden çok yorar.Çok viraj var sahil yolunda.İzmit/Kandıra üzerinden olabilir..
polenezköy şilede olabilir ama benim gönlüm sakaryalı bir kardeşim var onun yanına gitmekten taraf:mrgreen: ama siz ne derseniz ben ona uyarım :cheesy: