çay.. gopeeeeen ossun senin deliğanlıııı :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
Bu savaşa girmeden günaydın diyorum ve sessizce takip ediyorum...
Günaydınlarrrr Herkeseeee :)
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:
Geliyom lan bu hafta eğer hava güzel olursa Pazar günü sendeyik çayları hazırla.
Bende twingom la mı gelsem inşallah bi sıkıntı olmazsa geleceğim :D
Alıntı:
UCANLAZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Erkan,davet var Sakarya'ya..Aslında şu fuar yerine Şile geizisini Sakarya'ya uzatsak Celil abi dalarmı bize acaba Hatta Bağırganlı,Kerpe taraflarıda olabilir ama Polenezköy Ağva üzerinden çok yorar.Çok viraj var sahil yolunda.İzmit/Kandıra üzerinden olabilir..
"Nokta" diyorsun yani Adminim :p
Nee Twingomu...
Eski arabam,Düğün arabam,Çocuğum 3 ay boyunca yoğun bakımdayken bizi hastaneye her gün 2 kez götürüp getiren,en sıkıntılı ve üzgün olduğumuz o anlarda bize arkadaşlık eden,sonrasında allahıma hamdolsun oğlumuzu hastaneden alıp evimize getiren,satarken eşimin arkasından uzun süre ağladığı,bir sene önce yolda gördüğümüzde tekrar hüngür hüngür ağladığı Twingo.Çok samimi söylüyorum hayatımda hiç bu kadar keyifli bir taşıt kullanmadım.Üstüde açılıyordu benimkinin.Fun klübümüz vardı.Oradada buluşmalar yapardık...
Emanetler geldi :)
Biri Sakarya olabilir belki diyo biri bu pazar çayı hazırla diyo. Yok diyo şileye gitcez diyo. Ben çam ağacıyım burda zaten :duvar:
Bu motoru geçen cumartesi Eyüp,Feshane yanındaki otoparkta gördüm park halinde.Dünya küçükmüş8) Depodaki şerit çok hoşuma gitmişti.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...56581263/detay
Evet Karar Verilmiştir Pazar günü Hava müsait olursa Sakaryaya Gidiyyoruzzzzzz. :mrgreen::mrgreen:
Peki mösyöler Sakarya'da ne yapmak ister?
(Bu arada o meşe meşe diyen zıplayan zıpçıktı, çok konuşma da fırsatı değerlendir sen de gel işte. Hatta bi gün önceden gel akşam pul koleksiyonumu gösteririm sana.)
Benim Alize en üst donanımdı övünmek gibi olmasın,Klima ve üstü açılır.Çift airbag ve ncap kendi yılında 3 yıldız alan ender araçlardandır Twingo..Kimse bilmez.Yakıtıda 650-700 km arası ş.içi 42 litre ile.Sınıfındakiler yanına bile yaklaşamaz.O yüzden almıştım zaten
Hafta sonu Açıköğretim sınavları var hanımın.Dolayısı ile ben çocuk bakıyor olacağım.Keşke başka bir hafta sonu olsaydı Sakarya gezisi.
2 saat önce ömer abinin yanına uğradım ve emanetimi aldım. güzel görünüyor.
Fuar yerine gezi yapalım demişti arkadaşlar.Fuar 26-27 nisan da olacaktı onun yerine gezi düzenleriz diye düşünüyordum.Eğer gezi bu hafta sonu yapılırsa ben de olmayacağım bu durumda.Hanımla haftasonu planını daha önceden yapmıştık zaten evir çevir, kıvır çevir yapamam eşime.........:mrgreen:
Haftasonu yağmura çevirdi.
Günaydınlar Raptor Riders Ailesi :cheesy:nazar
Cihan aynen haftasonu yağmurlu gözüküyor bizi bekleme:mrgreen:
günaydın abiler kardeşler herkeze hayırlı cumalar iyi haftasonları :)
Bir kaç gün aradan sonra tekrar merhaba :)
Günaydınlar Raptorriders ailesi, adamın hasları
Hayırlı cumalar diliyorum:)
Gutmornik evribadi! :cheesy:
Cihan haftasonu yağmurlu görünüyo beni de bekleme. :p :p :p
Günaydınlar Raptor Rıders Ailesi yine Cuma gelmiş ne güzel 8)
Ama yağmurda gelmiş :(
Bensiz Sakarya'mı olurmuş,Allah işte böyle indirir yağmuru tepene Erkan,
Fuar haftasında hep beraber gideriz işte ne ayrı gayrı yapıyonuz dimi Cihan başkan
8) Celil abiii,aslan abim benim :x
noluyor ya herkes bir taraftan bombalıyor :?:shock::evil:
Tamam pazar günü hava açık olursa sapancaya gidiyoruz gelmek isteyenler haber versin 8)
Sakarya'ya bu mevsimde yağmur yakışır 8)
Hayırlı Cuma'lar:|
Kafam karıştı valla :ntr:
Hayırrrrrrlı cumalar olmuş, ben hayırlı cumalar diyorum.