adımı iki kez yazasım var o derece yani hahahaaa : DDD
Manisadayken motorum vardı ama imkanım yoktu şimdi motorum yok imkanım var her seferinde en iyi şekilde değerlendiricem abi.
14.Kasım.2016
Eray Gürman
Alıntı:
Punisher45 Nickli Üyeden Alıntı
Heycan bitmez abi kolay kolay :D 19 mayıs caddesi üstünde Türk kalp vakfı var o tarafta abi.
şişli cevahir avm nin yanında ofisim müsait olduğunda uğra bi kahve ısmarlıyım ;) toplantılardada haberleşelim müsait oldukça kortej halinde gideriz
14.Kasım.2016
Punisher45
Alıntı:
MeStRe Nickli Üyeden Alıntı
şişli cevahir avm nin yanında ofisim müsait olduğunda uğra bi kahve ısmarlıyım ;)
en iyi ihtimal iş çıkışı uğrayabilirim abi sen orda olursan gelmek isterim muhabbet sohbete.
14.Kasım.2016
FouL
Alıntı:
Manisadayken motorum vardı ama imkanım yoktu şimdi motorum yok imkanım var her seferinde en iyi şekilde değerlendiricem abi.
kesinlikle bak ben ehliyetsizlikten 1 sene toplantılara motorsuz metrobusle vs vs geldim.. yani motorumda olmasa bile o tatlıları kaçırmam şeyyy yanlış oldu ortam o kadar harikaki gelirim yine : DDDD
14.Kasım.2016
Eray Gürman
Alıntı:
en iyi ihtimal iş çıkışı uğrayabilirim abi sen orda olursan gelmek isterim muhabbet sohbete.
herzaman beklerim.. motorun var sandım olsun motorunun olmamasına takılma artçı gelirsin benimle, gerçi son zamanlarda bende metrobüsle gidip geliyorum
14.Kasım.2016
Punisher45
Alıntı:
FouL Nickli Üyeden Alıntı
kesinlikle bak ben ehliyetsizlikten 1 sene toplantılara motorsuz metrobusle vs vs geldim.. yani motorumda olmasa bile o tatlıları kaçırmam şeyyy yanlış oldu ortam o kadar harikaki gelirim yine : DDDD
tatlımı var tatlı oldugunu bilmiyordum hergün buluşma olsun ozaman :D
14.Kasım.2016
Punisher45
Alıntı:
MeStRe Nickli Üyeden Alıntı
herzaman beklerim.. motorun var sandım olsun motorunun olmamasına takılma artçı gelirsin benimle, gerçi son zamanlarda bende metrobüsle gidip geliyorum
sen kaç gibi çıkıyosun abi işten bugün veya yarın iş çıkışı uğrayayım yanına.
14.Kasım.2016
FouL
Alıntı:
tatlımı var tatlı oldugunu bilmiyordum hergün buluşma olsun ozaman :D
bu hafta her yerden tatlı akacak öyle böyle değil : DDDDDD
14.Kasım.2016
Eray Gürman
Alıntı:
sen kaç gibi çıkıyosun abi işten bugün veya yarın iş çıkışı uğrayayım yanına.
geç saatlere kadar kalıyorum, çıkınca bana alo de ben tarif ederim sana, 0506 853 0608
14.Kasım.2016
Punisher45
Alıntı:
FouL Nickli Üyeden Alıntı
bu hafta her yerden tatlı akacak öyle böyle değil : DDDDDD
bu hafta yemek falan yemiyim bari tatlıyla karnımızı doyuralım :D