Yazdırılabilir Görünüm
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı geç saatlere kadar kalıyorum, çıkınca bana alo de ben tarif ederim sana, 0506 853 0608 tamamdır abi akşam çıkışta haber veririm sana 8)
Alıntı: Punisher45 Nickli Üyeden Alıntı tatlımı var tatlı oldugunu bilmiyordum hergün buluşma olsun ozaman :D Tatlıyı motorsuz gelenler alıyor gelirken elin boş gelme [emoji6]
Alıntı: 10Ur1903 Nickli Üyeden Alıntı Tatlıyı motorsuz gelenler alıyor gelirken elin boş gelme [emoji6] abi bi süre beni idare edin ozaman maaş aldıgımda yemegi tatlısı benden olsun :)
Alıntı: Punisher45 Nickli Üyeden Alıntı abi bi süre beni idare edin ozaman maaş aldıgımda yemegi tatlısı benden olsun :) Anlaştık o zaman hesabına yazıldı :))
Alıntı: 10Ur1903 Nickli Üyeden Alıntı Anlaştık o zaman hesabına yazıldı :)) yawru napıyosun , nasıl gidiyor endamını nezaman görücez
Alıntı: 10Ur1903 Nickli Üyeden Alıntı Tatlıyı motorsuz gelenler alıyor gelirken elin boş gelme [emoji6] hemen gözünü korkutmayalim onurum : DDDD
Alıntı: MeStRe Nickli Üyeden Alıntı yawru napıyosun , nasıl gidiyor endamını nezaman görücez İyiyim kardeşim çok şükür inşallah en kısa zamanda topallayarakta olsa aranızda olucam
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı hemen gözünü korkutmayalim onurum : DDDD Haklısın abi :))
Alıntı: FouL Nickli Üyeden Alıntı hemen gözünü korkutmayalim onurum : DDDD yok abi ne korkması her şeyin bi usulü vardır elbet :DD
Bu hafta tatlıyı kim alıyor arkadaşlar.