Nedir bu siboplardan çektiğimiz bizim ya, ama sibop ayarı yaptırınce kuzu oluyo mubarek valla.
Yazdırılabilir Görünüm
Nedir bu siboplardan çektiğimiz bizim ya, ama sibop ayarı yaptırınce kuzu oluyo mubarek valla.
Ewet evet bu siboplardan çektiimiz nedir yaaaa.....????? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne kadar sonra bozuluyor peki tekrar... Ayar tutuyor mu?Alıntı:
Tayfun Nickli Üyeden Alıntı
yaa adı üstünde sibop uzak duracan abicim fazla uğraşmıyacan siboplarla okanım tayfunum
dediğin gibi bir ayar cekecen bırakacan
gerisine karışmayacan
falla yolda koyar adamı bu siboplar, ona göre bir vurmaya başlarsa gettin sibop tu göynekti felan falan
Valla altan motordaki tamer bey, ben japon motorlarına bile bakımlarında sibop ayarı yapıyorum demişti, hal böyleyse belli periyodlarda sibop ayarı gerekli derim ben.
arkadaşlar.. 01.04.2007 tarihinde Erzurum'da Cumhuriyet Caddesi'inde bir regal raptor gördüm. hareket halinde olduğu için kim olduğunu bilemiyorum. bu forumdan bilen var mı.. o arkadaş kimdi? ben de erzurum da tek regal ci kendimi zannediyordum.. :)
SEN GÖNLÜMÜZDE TEKSİN KARDEŞİM...
bende öölle çok görüyom ama kimseden ses seda çıkmıyor...
O regalcinin bizden haberi yoktur bence, sen onu birdaha görürsen uç peşinden yoksa yalan olur valla.
Herkese iyi akşamlar..Bir saat önce evden gebzeye inci öğretmene dizlik almaya gittim dönüşte motor teklemeye sanki benzin bitiyormuş gibi rolantide acayiplikler oldu.Hatta dün fuara giderken benzinim bitti sahilden opetten benzin aldım.Alper sen biliyorsun,eksozumun geldiği hale bakın acaba benzinle alakalı bişeymi?
http://upload7.postimage.org/514872/DSC00153.jpg
Baba bune ya egzost mosmor olmuş resmen, hadi sararanı gördük ama bunu ilk defa görüyorum valla, bu hale dün benzin aldıktan sonramı geldi murat?