haydaaaa... okanım civanım, taaaa samsunlum... üleeee en son perşembeden gidiyodunusss... şimdi çarşamba mı oldu????... üleee dellendirmeyin beni.... çıkarmayın beni çarşamba çarşamba yollara.... :mrgreen:
Yazdırılabilir Görünüm
haydaaaa... okanım civanım, taaaa samsunlum... üleeee en son perşembeden gidiyodunusss... şimdi çarşamba mı oldu????... üleee dellendirmeyin beni.... çıkarmayın beni çarşamba çarşamba yollara.... :mrgreen:
HEE YAA...belkimde daha erken çıkıp yolu uzata uzata gelmeyi düşünüyos....en geç çarşamba akşamı veya perşembe sabahı eskişehirde olurus die düşünüyom...gel kardeşim gel .. kimseye yük olmadan bi ağaç altı bulur kalırıs..
İnci Hocam, 1nci madde herhalde sorunuza cevap olacaktır. Sevgiler.Alıntı:
emrahss Nickli Üyeden Alıntı
Devrem programda tamam.... süper valla
:oops: gelen dostlarımızı eskişehir girişinde bi tartıya alalım devrem :evil: sonra bide çıkışta kontrol :cheesy: bakalım memnun kalmışlar mı organizasyondan kantar yalan sölemez sanırım... ne dersin? :D :D :oops:
Beni de yazin arkadaslar, nereye imza atmam gerekiyor?
eyvallah kardeşim yazıyorum yanlızmı gelicen cadır falan herseyini aldın dimi kesin gelicen dimi bak ona göre yazıyoruz.Alıntı:
cemcem Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada fanclub uyeliğinide yolla bilgilerini falan ok?
Kesin geliyorum ozaman kadar olmez de sag kalirsak yani nasip kismet olursa sizinleyim
ok fan kılab uyeligimi de aciyorum sindi
Arkdaşlar son bir uyarı daha listeye adını yazdırıpta fanclub üyeliğini tamamlamamış olan varsa lütfen hemen tamamlasın çünkü organizasyonlarda fanclub bilgileri cok işe yarıyor
-yeri burasi degil biliyorum ama- adminim efendim, simdi bu xls gondemek felan biraz zahmetli bir is oluyor gel ben sana bir form yapayim web sitesine koyalim insanlar yazip butona bassin sonra sende kendi panelinden kisilerin bilgilerine bak sonra da veri tabanindan istedigin kritere gore sorgulamani yap yada istersen tum uyeleri istedigin bilgilerine gore listele, benden regalraptor.net uyesi dostlarimizi bir armagan olsun ne dersin?
cemcem baba mükemmelolur derim yaparsan çok makbule geçer herkes içinde harika olur