ya ben anladımda otobusle gelecem kastamonu merkese ordan falan neylen gelecem hani dolmus molmus bişi varmı orlara giden ama sanırsam yok ne bilim işte...
Yazdırılabilir Görünüm
ya ben anladımda otobusle gelecem kastamonu merkese ordan falan neylen gelecem hani dolmus molmus bişi varmı orlara giden ama sanırsam yok ne bilim işte...
kastamonu içerde kalır ist.istikametine gelen araçlara bin dipsiz göl levhasının önünde in. bizim tayfadan biri muhakkak alır seni yawwww motojinıurun tlf.nunu yaz bi köşeye 05323148789Alıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
oke saol
Aslında gelişini 28 ine ayarlasan bizde yüzyüze tanışmak isterdik.Malum çogunluk cumartesi orda oluyo ama iş daha önemli tabiAlıntı:
RoS Nickli Üyeden Alıntı
yaws bizim yat var su an dukkanda cıkarmamız lazım ağustosun baslarına doğru işte 26 sında falan elektrik tesisatları doseenecek benim bi işim yok o gun 27 si aksamıda geri dönerim dedim ben gene işime devam ederim dedim 2001 den beri yatı hala cıkaramadık :) o yüzden yani dediğin gibi haklısın keşke öle olsa ama işte bilmiorum o gunler boşum ben onun için gelebilirim dediydim bakalım ne olacak bende hiç bilmiorum
selamlar arkadaşlar
bende aranıza yeni katılmış hatta eskişehir organizasyonunu kaçırmış biri olarak bu organizasyona katılamyı çook istiyorum.
ama kendi başıma eskişehirden gelmem pek mümkün değil. eskişehirden katılmayı düşünenler varsa bi ses versin emrah komutanımmm sen gidicekmisin???
Kardeş ben kısmetse gidicem ama o tarihte izinde olacağım için eskişehirden gitmeyeceğim. buradan katılıyor olsam bir ekip yapardık ama maalesef..Emrah ın planı tam belli değil ama sen onunla bir konuş. belki olumlu düşünebilir...Alıntı:
jashuaa Nickli Üyeden Alıntı
tamam ayhan abi ben zaten komutanıma bugun yarın bir cay icmek icin ugrayacagım. inşallah oda gelir. başka bildiğin birileri varmı eskişehirden gelmeyi düşünebilecek?
bir soru daha : bu sadece regalcileri kapsayan bir organizasyon değil dimi :!:
Yav Yaşar baba ne kadar güzel anlatıyosun :cheesy: bi de bana Tokat dan nasıl geliceğimi yazsana çok memnun olurum :lol: :lol: :lol:Alıntı:
aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
sana her yol serbest hatta ordan gecen doğu kuryelaerine bin tam d.gölün üzerinde c-130 veya 160 ın yan kapısından sallan aşağı korkma biz tutarız seni aşağıdan ha