Moto Garage Cafede yarın akşam RR Kulüp toplantısı için yer ayırtılmıştır. İsteyenler artçı arkadaşlarınıda getirebilirler.
Yazdırılabilir Görünüm
Moto Garage Cafede yarın akşam RR Kulüp toplantısı için yer ayırtılmıştır. İsteyenler artçı arkadaşlarınıda getirebilirler.
Listemi yapsak acep :)
Ah ehliyet vah ehliyet :) Ne zaman bu başlık yukarı da olsa içimden böyle geçiyor :=)
neyse test e girdik 27 sinde uygulamalısı kaldı.
Sürücü kursu sağolsun kayıt etmemiş beni bir sonraki döneme kaldım :( Ehliyeti bir alayım ilk işim direk ani buluşmalara katılmak olacak :cheesy:
Bende geldim istanbula buluşmalara katılmak istiyorum ama yolları pek bilmiyorum mecidiyeköyden buluşma yerine nasıl gelebilirim?
Bana harita üzerinde bi nokta belirlerseniz buluşabiliriz sanırım buldurabilirim:)
Evet Arkadaşlar Bende gelicem ve geniş katılım istiyorum forumumuz için bazı kararlar alınacaktır ve bunda herkesin katkısının olmasını istiyorum 8)
10 eylül akşamı saat 20:00
Bakırköy sahil yolunda motogarage cafe
Adres :
Sahil yolundan aksaray topkapı yönünden gelenler : Bakırköyden önceki son çıkış olan veliefendi çıkışını geçer geçmez sağda oto galerilerin olduğu yerde
E5 den gelenler : veliefendi hipotrum yoluna girin yolun sonuna kadar gidin köprüye geleceksiniz köprüye çıkmayın sağından girin sağa doğru sahile çıkış yaptığınız yerde sağda
Sahil bakırköy istikametinden gelenler : Bakırköy sahildeki ido yu topkapı yönünde geçin ilk sağdan köprü üzerine çıkıp U dönüş yapıp sahil yolu dönüş yönüne girin hemen sağda oto galerilerin yanında
Kurucu Başganımızda teşrif edecekmi acaba? :p
Yer tarifi için link http://harita.yandex.com.tr/?um=spjJ...tFRAZ5pI&l=map